Wpis z mikrobloga

Mirki i mirabelki uprawiające #bieganie w #warszawa. Szukam miejscówki do long runów +/- 25km, może być jakaś fajna pętla (byleby nie na szyje). po wschodniej stronie Wisły NIE trailowej. Trase wzdłuż Wału Miedzeszyńskiego znam, a kręcenie kółek po skaryszaku zaczyna mi się nudzić. Da rade coś ogarnać bez potrzeby wożenia dupy autem gdzieś poza miasto? Ewentualnie miejscówke, gdzie można dojechac rowerem i bez obaw zostawić go przypiętego gdzieś, wraz z plecakiem z ciuchami na przebranie? Halp. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 6
a kręcenie kółek po skaryszaku zaczyna mi się nudzić

@Lord_Yabol: To Ty mi zabierasz legendy w Skaryszaku na stravie!? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie to ciężko po tej stronie, w sumie w całej Warszawie bo tak to stoisz na światłach czy coś. Ja właśnie lece albo Skaryszak, albo na bulwarach sobie lecę pętle, raz z jednej strony i powrót drugą.
@Lord_Yabol: Nie wiem skąd dokładnie chciałbyś ruszać, ale np wzdłuż kanału żerańskiego można lecieć aż do Nieporętu, a na odcinku od ulicy Kobiałka (Park Syrenki) aż do samego Nieporętu jest nowa ścieżka pieszo-rowerowa, 8 km idealnie płaskiej trasy, bez samochodów w pobliżu.
@Lord_Yabol: Wzdłuż Wisły masz trasę i możesz biec do Jabłonnej i dalej. Przy moście gdańskim jest miejski budynek w kształcie kamienia i obok niego są stojaki rowerowe. Obczaj czy są tam kamery i gdzie patrzą. Rower i sakwę z butelką wody bym tam zostawił.