Aktywne Wpisy

Geekpedia_pl +1535
Doberek Mirki i Mirabelki, na osłodę ostatniego dnia długiego weekendu mamy dla Was małe #rozdajo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Głównie dla fanów #technologia, #komputery i #pcmasterrace, ale jedna pozycja może też zainteresować ludzi z tagu #streetwear.
Do zgarnięcia jest zestaw składający się z:
- Limitowany model Sneaker X (1:6);
- Kubek termoaktywny;
- Pendrive Cooler Master 32 GB;
Zasady? Proste!
- Wygrywa jedna z
Do zgarnięcia jest zestaw składający się z:
- Limitowany model Sneaker X (1:6);
- Kubek termoaktywny;
- Pendrive Cooler Master 32 GB;
Zasady? Proste!
- Wygrywa jedna z

BeeHoneyst +554
Miodowy Sezon 2023 - Świeży Miód na Sprzedaż
Cześć! Sezon pszczelarski w tym roku okazał się niezwykle obfity, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami moimi produktami. Oto, co mam dla Was w ofercie:
1. Miód wielokwiatowy (z przewagą rzepaku) - *kremowany* - 0.9l za jedyne 45 zł.
2. Miód lipowo-spadziowy - 0.9l za 50 zł.
Z tego miejsca również organizuję #rozdajo na jeden słoik miodu kremowanego.
Zwycięzcę ogłoszę jutro o godzinie 21:00.
Cześć! Sezon pszczelarski w tym roku okazał się niezwykle obfity, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami moimi produktami. Oto, co mam dla Was w ofercie:
1. Miód wielokwiatowy (z przewagą rzepaku) - *kremowany* - 0.9l za jedyne 45 zł.
2. Miód lipowo-spadziowy - 0.9l za 50 zł.
Z tego miejsca również organizuję #rozdajo na jeden słoik miodu kremowanego.
Zwycięzcę ogłoszę jutro o godzinie 21:00.

Hej, pytanie do osób które naprawdę dobrze grają. W necie jest masa ćwiczeń, rób to, rób tamto. Jestem bardzo ciekaw jak wygląda u was nauka,
dużo ćwiczeń manualnych, uczenie się piosenek, solówek? Ile mniej więcej godzin wychodziło, z perspektywy czasu co uważacie za stratę czasu a co dało wam najwięcej. Interesuje mnie takie krótkie streszczenie waszej historii :)
przez pierwsze kilkana miesięcy nie nauczyłem się prawie żadnej piosenki, bo wszystko co mi się podobało było dla mnie za trudne, głównie robiłem ćwiczenia palców, ale i tak miałem wrażenie jakbym wgl nie robił postępów i odechciało mi się grać
najwięcej chyba dało mi to jak zacząłem mieć #!$%@? na to jak dobrze gram i zacząłem po
a co do zapominania to uczę się grać ze słuchu i gram je w miarę regularnie więc nie tak łatwo jest zapomnieć, a nawet jak i zapomnę to zagram coś kilka razy i już pamiętam.