Cześć! Sezon pszczelarski w tym roku okazał się niezwykle obfity, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami moimi produktami. Oto, co mam dla Was w ofercie:
1. Miód wielokwiatowy (z przewagą rzepaku) - *kremowany* - 0.9l za jedyne 45 zł. 2. Miód lipowo-spadziowy - 0.9l za 50 zł.
@skar: warmińsko mazurskie, sprzedawałem tu już miód pod nazwami patobreivik, pan_brzeczulka i moje produkty wielu użytkownikom na prawdę smakowały proszę
@23nemo23: zawsze dogaduje ceny z moimi znajomymi co również posiadają pasieki. U nas takie ceny są normalne. Z chęcią bym zbadał Twój lokalny miód w sklepach bo zapewne sam tego nie zrobiłeś
@Ka4az: nie wiem skad jesteś, ale u mnie cena 45pln jest jak najbardziej normalna. Za 40zl sprzedałem jeden rozlew miodu NIEKREMOWANEGO. O 5zl droższy zawsze byl u mnie kremowany.
@Miijjii: skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie
@greenscreen: pierwsze konto patobreivik usunąłem ze względu na uwagi niektórych klientow co do nazwy. Drugie konto Pan_brzeczulka usunąłem gdyż chciałem wrócić pod bardziej profesjonalnym szyldem jaki wymyslilem następnym roku, co się nie udało. Ja niczego do ukrycia nie mam. Marka obroni się zawsze sama :)
@Aguirre_gniew_brzozy: dla mnie i moich stałych klientow nie jest to w żadnym wypadku cena z sufitu. Napisales ze ktoś u Ciebie sprzedaje po 30zl. Tak samo ja mogę napisać ze znam kogoś kto zna kogoś kto sprzedaje za 10zl. Znam wartość swojego miodu i od 2 lat jest stała jeżeli chodzi i kremowany - 45pln.
@Antykok: skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie
@ExTc: pisz co chcesz. Możesz badać mój miod czym chcesz. Jestem pewien wszystkiego. Sprzedawałem tu 3 lata temu i takich komentarzy nikt nigdy nue pisal
@jaco666b: a wiesz ze każdy miód sue krystalizuje?
Z Warszawy jesteś? Dotknij trawy. Poczytaj o świecie.
skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę
Nie wiem czy odpaliłem odpowiednie narzędzie jednak mirkolos i mirko random mi nie działają poprawnie. Proszę o nakierowanie, jeżeli ktoś zna rozwiązanie problemu. Dziękuję
Cześć! Sezon pszczelarski w tym roku okazał się niezwykle obfity, dlatego postanowiłem podzielić się z Wami moimi produktami. Oto, co mam dla Was w ofercie:
1. Miód wielokwiatowy (z przewagą rzepaku) - *kremowany* - 0.9l za jedyne 45 zł.
2. Miód lipowo-spadziowy - 0.9l za 50 zł.
proszę
2
Co do bardziej szczegółowej weryfikacji zapraszam do wiadomości prywatnej. Jestem w stanie zweryfikować wszystko
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę miodu która „zapętla obieg” przez ok 3-4 dni. Wtedy miód jest skrystalizowany ale jest przyjemnie
Z Warszawy jesteś? Dotknij trawy. Poczytaj o świecie.
skrystalizowany miód jest twardy. Gdy wbijesz nóż to będzie on sztywno w nim stał. Kremowanie to proces który zmienia skrystalizowany miód w „kremowa konsystencje”.
Ja proces kremowania miodu rozpoczynam po ok 3 dniach odstania w beczce (refraktometr wtedy powinien wskazywać odpowiednie wartości), wtedy (jeszcze w stanie patoki) podłączam miód w beczce pod specjalna pompę