@ananasowy: @mecenassrenas @Kujamandzaro @twardy_kij @Janusz_Conway @CosyGrave @AgentGRU Najlepsze jest to, że konserwatyści w zachodniej europie popierają małżeństwa tej samej płci i adopcję przez nie dzieci, bo skoro chcą żeby było jak najwięcej małżeństw i dzieci z rodzicami to logicznym jest, że powinni to popierać. A w b0lze jak zwykle jak w chlewie obsranym gównem
@Mineciarz69: dokładnie, powiesz takiemu konfiarzowi, że jesteś liberałem i patriotą, więc:
Liberalnie: chcesz, żeby każdy miał wolność do życia jak chce Patriotycznie: walczysz z homofobią, bo to bezpodstawne atakowanie twoich rodaków i pomniejszenie < komfortu życia w Polsce / soft power Polski / atrakcyjności Polski dla zagranicznych inwestorów >
to konfederacie wywali error w mózgu i się zatnie.
@ananasowy: irytujące jest to, że prawo w Polsce i nie tylko, często nie jest tworzone na podstawie logicznych przesłanek, tylko na podstawie sondaży, opinii publicznej. Realnie dopuszczenie małżeństwa osób homoseksualnych i możliwość adopcji dziecka partnera, nie będzie miało żadnego wpływu na osoby nie będące w tej sytuacji, ale usprawni to życie części społeczeństwa. Logiczne jest dopuszczenie tego typu małżeństw, ale część społeczeństwa jest temu przeciwna tylko na emocjach.
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
PiSowcy: rodzina to najwyższa wartość
również ci sami zwyrodnialcy wobec rodzin, które im się nie podobają: #polityka
Konfederacja= katotaliban
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tymczasem Polacy których nie stać na jej założenie xD
@henk: ale jak prawaki graja ta karta "trzeba zatrzymać LGBT bo geje będą gwałcić nasze dzieciaczki" to jest spoko? XD
Liberalnie: chcesz, żeby każdy miał wolność do życia jak chce
Patriotycznie: walczysz z homofobią, bo to bezpodstawne atakowanie twoich rodaków i pomniejszenie < komfortu życia w Polsce / soft power Polski / atrakcyjności Polski dla zagranicznych inwestorów >
to konfederacie wywali error w mózgu i się zatnie.
Polska to zaścianek i ciemnogród i jeszcze długo tak tutaj będzie.
Realnie dopuszczenie małżeństwa osób homoseksualnych i możliwość adopcji dziecka partnera, nie będzie miało żadnego wpływu na osoby nie będące w tej sytuacji, ale usprawni to życie części społeczeństwa. Logiczne jest dopuszczenie tego typu małżeństw, ale część społeczeństwa jest temu przeciwna tylko na emocjach.
Tak samo zresztą