Aktywne Wpisy

dddobranoc +41
Pamiętam, jak Zwyrol był podniecony aż do granic możliwości w poprzednim domu, który wynajmował (tam gdzie miał studio krulestwo itd) jak opowiadał, że to dom po BYŁYM BURDELU. Że tam w w jego pokojach były pokoje na godziny itp
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to

Mein_Kraft +14
Szanowne Państwo, Kachani moi, wracam z banicji. Nigdy więcej udzielania się na #ukraina. Szkoda strzępić ryja.
#kononowicz
#kononowicz

@inflacja_biedaku: tak było, nie zmyślam XD
@dqdq1 czyli powiadasz, że aluzje do homo jednak obelżywa i w porządku, bo prawaka dupa piecze.
@inflacja_biedaku: tak tak, kolega gej co jest przeciwny LGBT.
Prawicowe homofoby strzasznie sie pultają jak im się sugeruje homoseksualizm, stosują to jako obelgę, to się z tego ciśnie bekę. Z nich xd
A bycie gejem to nie iest nic zlego, a nazwanie kogoś gejem nie jest obelgą
Ale narodowcy jak zwykle nie mają racji xd
@dqdq1: frustracja wynika z ideolo wciskanego w postaci LPG i przenikania do każdej dziedziny życia. LGBTQIA++ nie ma już nic wspólnego z homoseksualizmem.
@eloar: Nie, słowo narodowiec jest obelgą, a słowo homo powinno mu dać do myślenia co jednak może być trudne w przypadku narodowca.
@tylkolurko: polska tolerancja w pigułce
Ty miałeś kiedykolwiek styczność z osobami skrajnie prawicowymi? przecież za bycie gejem od razu dostałby na #!$%@? za splamienie narodowości i rasy.
XDD
Jeden kadr z parady równości oddaje przeciwny obraz.
Byś nawet słowem się do nich nie odezwał 1vs1, chojraku
to bardziej parafraza dowcipu
https://dowcip.net/dowcip/tato-mowi-syn-jestem-gejem-15408