Aktywne Wpisy
Atypical +87
Zdecydowałem się kupić 125cm3. Mimo że mnie wszyscy namawiają na prawo jazdy A i kupno maszyny 500 w górę. A ja po prostu chce sobie spokojnie pojeździć pozwiedzać i pooglądać widoki, a nie #!$%@?ć 250 i wyprzedzać wszystko co się da.
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w
Pojeżdżę, pouczę się, nabiore wprawy i za rok jak mi się spodoba i będzie mi potrzeba wymiany na dużą pojemność, zrobię sobie to A a ten motocykl zostanie na korki w
PrawaRenka +122
#przegryw
Mam mentalność typu:
-nikomu nie przeszkadzaj
-nikomu nie spraw przykrości
-nikogo przypadkiem nie obraź
-nie wyróżniaj się
-bądź jak najbardziej ugodowym
-hehe głupim ustępuj
-jak plują na ciebie to powiedz że deszcz pada
-a co ludzie powiedzą
Ktoś się czegoś takiego pozbył? ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam mentalność typu:
-nikomu nie przeszkadzaj
-nikomu nie spraw przykrości
-nikogo przypadkiem nie obraź
-nie wyróżniaj się
-bądź jak najbardziej ugodowym
-hehe głupim ustępuj
-jak plują na ciebie to powiedz że deszcz pada
-a co ludzie powiedzą
Ktoś się czegoś takiego pozbył? ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ankieta #niebieskiepaski #ladnapani #slodkijezu #prokuratorboners #plussize
Którą panią ze zdjęcia byś wybrał do stałego związku?
Jakie plussize? Mów atrakcyjna dziewczyna kontra gruba laska.
@pannkracy a to niby czemu? (ಠ‸ಠ)
@Pan_Slon obie do rany przyłóż. I ugotują i posprzątają i wymasują. Nigdy nie narzekają nad głową. Jak cię proszą o wyniesienie śmieci i powiesz nie mówią: dobrze kochanie to ja wyniosę ty sobie graj dalej.
@Ca_millo podejrzewam, że jakieś zniekształcenia od ustawienia obiektywu.
@euphoriatears nie rozumiem zupełnie.
nie szukam kucharki, sprzątaczki, gosposi, bo wszystko sobie świetnie ogarniam (ale ten masaż to akurat dobry jest
@BackInBlack ale to była wersja perfekcji dla niego nie dla ciebie. Twoja by ci we wszystkim pomagała.. podział obowiązków domowych 50/50 i wspólnie byście prowadzili firmę, inwestowali, kupowali auta dla siebie i
gdzie się mogę zgłosić po jej odbiór? :D
Samotna matka nie ma zalet, ma wylacznie wady. Jakby nie była piękna trzeba bedzie się użerać z nieswoim potomstwem, zapewne jego ojcem, a także bagażem emocjonalnym samej matki. Kwestie finansowe pomijam bo są oczywiste
Dziewica plus size ma dwie wady: jest dziewicą i jest plus size :D
@pannkracy wszystko widzisz negatywnie. A może ten mały chłopczyk by skradł twoje serce? A ojciec dziecka może go olał i nie jest nawet wpisany jako ojciec i go nie będzie w pobliżu. A kobieta może sama pracuje i
O tym warto było myśleć płodząc potomka bez trwałego związku, to po pierwsze. Po drugie: założywszy że jestem singlem który nie chce być samemu, wolalbym partnerkę singielkę, bo mogę mieć z nią dzieci, swoje, lub możemy nie mieć dzieci
Robi wrażenie xD
A wynik ankiety jak zwykle bez zaskoczenia eh