Wpis z mikrobloga

Znajomy będzie otwierał lody rzemieślnicze we Wrocławiu i można to poprowadzić w dwóch opcjach: tanie lody dla lokalnych albo wszystko naturalne bez konserwantów, wyrabiane na miejscu, bardziej pod turystów

Jaka cena za 1 gałkę byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
Pobierz ewolucja_myszowatych - Znajomy będzie otwierał lody rzemieślnicze we Wrocławiu i możn...
źródło: zestaw krasnal cytrynowy 2

Ankieta

  • 6.99 zł 38.6% (2361)
  • 8.99 zł 9.7% (595)
  • 11.99 zł 2.9% (178)
  • 14.99 zł 1.7% (106)
  • 17.99 zł 47.1% (2882)

Oddanych głosów: 6122

  • 164
@ewolucja_myszowatych: Przestałem kupować te dziadostwa gałkowe jak cena doszła do 5 zł za gałkę. 2 gałki w cenie litra lodów ze sklepu to już przesada. Kupowanie tych lodów zresztą jakością nie odbiegającą od sklepowych to nie ma obecnie żadnego sensu i nie rozumiem ich kupowania.
co do wykopków narzekających na ceny, jeżeli dla was 7zl za 80g gałkę lodów zrobionych własnoręcznie to dużo to polecam iść do pracy/zmienić pracę, ewentualnie możecie otworzyć swoją własną lodziarnie rzemieślnicza, podobno w #!$%@? można na nich zarobić.


@Wygryw_z_wyboru: Własnoręcznie xD Własnoręcznie to oni najwyżej pomieszali masę jaką dostali z hurtowni. Nikt tych "rzemieślniczych" lodów nie robi samemu.
@wanghoi: @Hmrogrz
o panowie koneserowie gówna z gotowego miksu co to może w maszynie leżeć tydzień czy dwa bo anwet pleśn tego gówna nie chce jeść

po co też chleb ze starej uczciwej piekarni czy chleb rzemieślniczy z renesanu polskiego piekarnictwa jak można taniej kupić odmrażane gówno z chin czy rumuni w każdym lidlu
6.99 to już granicą nie do przeskoczenia. dałbym max 5 zł za dużą gałkę.

w tamtym roku już miałem opory żeby płacić 4.50 zł za rzemieślnicze, mimo że były całkiem duże.