Pytanie do piwoszy; jakie jest najlepsze p--o bezalkoholowe na rynku? Najlepiej bezalk APA z wyraźną goryczką, piłem ostatnio Miłosława, ale goryczka symboliczna; nie było czuć amerykańskiego chmielu. ( ͡°ʖ̯͡°)
@tomosano: Her0% z Birbantu, Dzień Dobry z Za Miastem, Hopollo z Nepomucena, Freeky Apa z Maryensztadu, Unplugged z Trzech Kumpli, Pinta Mini Maxi i For.rest z Nepomucena jak lubisz leśne klimaty. Taka moja topka i chyba wszystkie są dostępne teraz. Ale no czuć, że to nie to, ale lepsze niż jakiś żywiec.
@tomosano: Jeśli spojrzysz na Untappd to te trzy mają najwyższe oceny (wybrałem te które powinny być w miarę dostępne) Auchan ma sporo piw bezalkoholowych.
Amber Bezalkoholowe IPA Miłosław Bezalkoholowe IPA Pinta Mini Maxi IPA
Ten wszędzie tą mordę zdziwioną wkleja, żeby przypadkiem widzowie nie zapomnieli jak wygląda xD Normalnie mi przypomina atora z tymi nagłówkami i miniaturkami
Poproszę top 3 bezalkoholowych w PL:
#pytanie #p--o #piwowarstwo #browar #pytaniedoeksperta
nie piłem wielu bezalko, ale te chyba najlepiej wyglądają w stosunku cena/jakość
przypominało mi się że w zeszłym roku piłem Amber IPA bezalk i był naprawdę niezły
goryczka w kormoranie na poziomie Miłosława wg mnie.
niestety ciężko o bezalko z wysoką gorączką :/
Taka moja topka i chyba wszystkie są dostępne teraz. Ale no czuć, że to nie to, ale lepsze niż jakiś żywiec.
Amber Bezalkoholowe IPA
Miłosław Bezalkoholowe IPA
Pinta Mini Maxi IPA