Aktywne Wpisy
patrykpeniu +310
Dawul +33
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
No trochę jestem przeciwko tych jedno razowych e-papierosowych, ale sam kupiłem wczoraj dwa, ale nie wyrzucam ich, tylko modyfikuje.
Trochę smutne, że tyle elektroniki ląduje na ulicy.
W ogóle, nowe Elfbary trzeba teraz włączyć, przez wciągniecie 3 razy w przeciągu 2 sekund, tak samo wyłącza się.
#epapierosy #niemcy
W teorii można by było postawić "śmietnik" obok automatów które sprzedają jednorazowe e-p-------y w celu recyklingu, ale teraz nawet w zwykłych sklepach sprzedają je.
Ale muszę przyznać, są mocno wciągające, mają 20mg nikotyny, gdzie ja w swoim e-papierosie zawsze korzystam maksymalnie z 18mg nikotyny,
przecież wszyscy dobrze wiemy kto to głównie kupuje