Aktywne Wpisy
sonoitaliano +443
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
maczeta31 +133
Dzisiaj uwalono dwa najważniejsze od dekad projekty budowlane - CPK oraz elektrownię atomową. Tymczasem wykop zajmuje sie robieniem laski Tuskowi i Giertychowi bo nie lubimy pisu xD mam tylko nadzieję, że dobrze Wam za to płacą bo nie wierzę, że ktos może być aż tak durny. A kasa Wam sie przyda na drogi prąd od niemców.
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
#ukraina
@selflessness: Chwile przed rozpoczęciem ofensywy Ukraina straciła jeden z najlepszych systemów PLOT które posiada. Trzymam kciuki za powodzenie ukraińskiej ofensywy ale takie błędy nie napawają optymizmem.
@TheSznikers: Ja tak pisałem ? Sam nie wierze w wielką ofensywę Ukrainy. Ale jednak coś tam zaczyna się dziać więc jakaś to "ofensywa" jest. Tylko kaliber jeszcze niewiadomy. Skoro Ukraina rzuciła na front najlepszy system PLOT średniego zasięgu to do czegoś najpewniej się szykuje.
@koala667: Jeżeli dron trafił w antenę to zostały z niej strzępy. Tam nie ma opancerzenia. Potem widać też że artyleria uderzyła na pozycję. Tak więc jeżeli uda się radar odratować to w niemieckiej fabryce po gruntownej naprawie. Czyli ten radar udziału w działaniach bojowych udziału nie weźmie przez najbliższe miesiące.
@Aleale2: Ten radar jest produkowany od jakichś 3 lat i nie jest to coś co się produkuje w dużych ilościach bo jest to niesamowicie zaawansowana sprawa. Skoro nawet Wolski napisał że to duża strata to jest to duża strata.