Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +20
Nie mam juz pojęcia co robić...
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły

salvador94 +292
Zachęcony znaleziskiem wszedłem z ciekawości na IKP by spojrzeć w swoją historię leczenia.
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie

źródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 103522
Pobierz
https://wykop.pl/link/7098411/trzecia-czesc-zmagan-w-toruniu-audyt-obywatelski/komentarz/116437859/o-wuju-zloty-jak-takie-materialy-sa-na-policyjnych-witrynach-to-my-juz-w-rosji-zyjemy-albo-w-jakims-polyszewie-a-nie-w-polsce#116440995
Dostalem odpowiedz ktora jest... sprzeczna z przepisami na ktore sie gosc powoluje? (Pelna tresc na screenie)
co Ty na to?
Wolam @marekmarecki44 bo chcial.
#prawo #policja #audytobywatelski #przepisy
Ps. Ty sie moze odezwij do tego legionowa ze ich zle szkola:
źródło: screenshot (3)
Pobierz@audyt-obywatelski w #132 mówił, że ma decyzję sądu - tę chciałbym "zobaczyć"
Z przytoczonych przepisów jasno wynika, że policja ma prawo legitymować w celu rozpoznawania, zapobiegania i wykrywania przestępstw i wykroczeń.
No więc jakież to przestępstwo lub wykroczenie policja wykrywa, zapobiega lub rozpoznaje "W przypadku osób przebywających w pobliżu chronionego obiektu wykonującego zdjęcia fotograficzne, szkice lub rysunki obiektów..." ? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wpłynęło do mnie uzasadnienie z Sądu z Torunia, czekam jeszcze na Inowrocław i będę wstawiał materiał z tymi pismami.
źródło: kreci
Pobierz