Aktywne Wpisy
Iudex +432
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +748
Niedługo wpadam do was na 3dniową wycieczkę. Wielki powrót po latach choć z tej pierwszej niewiele pamiętam bo tylko stopowałem przez wasze miasto. Było to świeżo po wypuszczeniu "Bałkanicy" więc chciałem zobaczyć rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie może pomysły jak z różową milutko spędzić ten czas? Lubimy architekturę (głównie sakralną ale wszystkie nietypowe budowle nas interesują), muzea z nietypową tematyką (muzea o historiach regionu zazwyczaj są słabe) no i charakterystyczne miejsca dla danego miasta/regionu (wy macie tam chyba jakiś pomnik podobny do sami wiecie czego ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Jesteśmy oczywiście mobilni więc wszystko co po drodze z centrum Polski (trasa przez Piotrków Trybunalski - Kielce - Mielec/Sandomierz) również nas interesuje. Niewykluczone, że w samym Rzeszowie spędzimy tylko jeden cały dzień a na resztę wycieczki ruszymy w #bieszczady także #krosno i #sanok również będę wdzięczny jeśli podzielicie się jakimiś pomysłami :)
#podroze #podrozujzwykopem
Edit. Noi jak byscie byli w myczkowcach to na żarcie do Polanczyka do Zakapiora( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przepraszam was najmocniej. Po rozmowie z różową jednak zmieniamy plany. Rzeszów za daleko, za dużo do zwiedzania a mamy za mało czasu. To nasza wspólna decyzja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak tym razem wybieramy warmińsko-mazurskie ale bez obaw, wycieczka w podkarpackie też na pewno się odbędzie a wtedy skorzystam z waszych rad. Dzięki!
@Hemo:
Mam dwa zdecydowanie must-see:
* muzeum silników stacjonarnych