@pieczony_szczur_z_ogniska: ale to nie jest mój czas, to jest czas, który szacuje Strava. Będę jechał w górnej granicy 2 strefy, wydaje mi się, że ~27 powinna wyjść średnia, jeżeli nie będzie jakiegoś okrutnego wiatru
@klefonafide: no to jeszcze drugie najważniejsze pytanie: jak masz zamiar wrócić? Jeśli chcesz sobie machnąć 100 + praca + 100 na powrót to niezły hardcore jesteś
@klefonafide: ze mnie żaden rowerowy świr, chociaż rower lubię, ale dojeżdżam codziennie do i z pracy ponad 7 km w jedną stronę na rowerze i z rana czasami jedyne co mnie motywuje, żeby wsiąść na ten rower to fakt, że nie mam innego transportu, a zarobić trzeba. Jeśli zrealuzujesz swój plan więcej niż raz, to chylę czoła. Co innego wycieczka w weekend, a co innego dojazd do kołchozu. Powodzenia, trzymam
@klefonafide ja mam 30km do pracy. Jak bym tak pojechał rowerem do kołchozu to już po pracy bym ledwo co wrócił, za bardzo wykańcza praca. W starej pracy jak miałem 10km to prawie cały rok jeździłem oprócz zimy.
@HaSSaN: 18.7 km/h zrobilem jak jechalem 100km swoim MTB na kolach 27.5. Te niecale poltorej km tak duzo robi? Nie wydaje mi sie. Ale jakbym wiedzial ze ktos sie kiedys o to spruje to przycisnalbym wiecej.
- Niedotrzymanie obietnicy 100 konkretów na pierwsze 100 dni rządów, - brak paliwa za 5,19 zł za litr, - brak o połowę tańszego prądu i gazu, - brak kwoty wolnej 60 tys. zł,
#rower #szosa
źródło: Screenshot_20230606_072224_Strava
Pobierzraz w tygodniu dojeżdżam do kołchozu, codziennie bym nie dał rady xD
@pieczony_szczur_z_ogniska: Przejedź swoim MTB 100km i wtedy zobacz, jaka Ci wyjdzie średnia, na pewno nie będzie to 20km/hxD.