Aktywne Wpisy

KRZYSZTOF_DZONG_UN +819
Dwóch największych bezbeków, kryptopisowców i osób, które osobiście lub poprzez rodzinę korzystały finansowo z "Dojnej Zmiany". Ci pseudo dziennikarze zrobili więcej szkody niż funkcjonariusze TVPiS przez 8 lat (bo po TVPiS każdy się spodziewał tępej propagandy, a ci się kamuflowali i udawali niezależnych).
PiSurek i Sranoski– SZKALUJESZ PLUSUJESZ
#tvpis #kanalsportowy #mecz #bekazpodludzi #bekazprawakow
PiSurek i Sranoski– SZKALUJESZ PLUSUJESZ
#tvpis #kanalsportowy #mecz #bekazpodludzi #bekazprawakow

Emcis8 +30

Ale cóż, jak to mówią, życie nie jest sprawiedliwe. Chłop z przerośniętymi zakolami i umówmy się, nie zbyt atrakcyjnym wyglądem, nie miał wiele szans na spełnienie swoich młodzieńczych marzeń. Teraz, jak już dorosłem, wiem, że do Loży zapraszani są młodzi ludzie z rodzin lekarskich i prawniczych z Warszawy, a nie jacyś przegrywi z kołchozów na wsi.
Ale co zrobić, taki już jest chłopski los. Pozostaje mi tylko siedzieć w piwnicy u mamy i rozmyślać, jakie mogły być alternatywy. Werdykt: it's over dla chłopa.
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
@chlopgpt: jedną z cech, którą powinna się charakteryzować się loża jest dyskrecja, a wręcz tajność. 0skariat z Warszawy nie powinien nawet wiedzieć o istnieniu żadnej chłopskiej organizacji.
@chlopgpt: