tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
@genocidegeneral: Te #!$%@? koszykowózki to jest rak wszystkich sklepów, biedronka, lidl, castorama. Chodzi się z tym jak ostatnia #!$%@?, nie wygodne przy pakowaniu i wykładaniu towaru na taśmę. Komu przeszkadzały zwykle koszyki z rączka, jakiś ogólnopolski protest by się przydał ( ͡°͜ʖ͡°)
@genocidegeneral: Nie chodzi o twoją wygodę, chodzi o to byś załadował do koszyka jak najwięcej. W ręcznym koszyku było mniej miejsca i trzymałeś go ręce - tym samym wkładałeś mniej towaru i ręcznie mogłeś kontrolować że już jest ciężko to trzeba iść do kasy. Teraz masz więcej miejsca na towar i nie wiesz czy jest ciężko - zrobisz mimowolnie większe zakupy. Dla sklepu zysk, dla portfela nie bardzo.
@genocidegeneral: To są najlepsze wozki. Mieszczą dużo, zajmują mało miejsca w sklepie i są manewrowe. Ale tak, kogoś dupa piecze bo trzeba się schylić od czasu do czasu... to zupełnie tak jak po produkty na najniższych półkach, więc i tak to robisz ( ͡°͜ʖ͡°)
@genocidegeneral: Chodzicie do gówno-sklepów jak biedronka, gdzie na was plują to macie. Choćby w takim Carrefour masz przy wejściu wszystkie rodzaje koszyków w tym ręczne, kasa samoobsługowa z obowiązkową panią pomagającą jak coś się zatnie. Do tego oczywiście tradycyjne kasy, w samoobsługowych płatność także gotówką. Carrefour to Rigcz. A że jest droższy to nie ma madek i januszy, nie ma tłoku. Sam miód.
@genocidegeneral to chyba nie pamiętasz czasów gdy tego typu koszyków nie było żadnych i trzeba było jechać z tym wielkim metalowym gownem nawet jak chciałeś małe zakupy zrobić.
@genocidegeneral Niewygoda swoją drogą, ale najbardziej mnie odrzuca w nich to, że ich dolna część, wywłóczona po podłodze całego sklepu, trafia potem tam, gdzie pakuje się jedzenie. Obrzydliwa patologia.
@genocidegeneral: To jest chyba dla jakiś karłów. Nie idzie z tym chodzić po sklepie. Albo się garbisz żeby kółka dotykały ziemi albo go nosisz cały czas. Ja zazwyczaj wlokę za sobą tak jak mi wygodnie ale jak dołoży sie więcej rzeczy to nie ma wyjścia.
@genocidegeneral: Liczyłem na wysyp komentarzy specjalnych płatków śniegu, którym się życie wali, bo trzeba się schylić do koszyka, żeby zakupy wyciągnąć i się nie przeliczyłem.
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
Chodzi się z tym jak ostatnia #!$%@?, nie wygodne przy pakowaniu i wykładaniu towaru na taśmę.
Komu przeszkadzały zwykle koszyki z rączka, jakiś ogólnopolski protest by się przydał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczyłem na wysyp komentarzy specjalnych płatków śniegu, którym się życie wali, bo trzeba się schylić do koszyka, żeby zakupy wyciągnąć i się nie przeliczyłem.