Aktywne Wpisy
lajsta77 +45
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +1
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
@GdzieJestBanan: Fajne miejsca sa wszedzie. Wszystko kwestia Twojej wyobrazni. Ja zawsze mialem z tym problem. Technicznie to wiem co i jak ale szukanie kadru to nigdy nie byla moja mocna strona.
Raz jak kumpel ogladal moja fotke to mowi: "wowale zes odwalil. Super zaznaczony pierwszy i drugi plan, i to na dalszym planie tak fajnie sie kompouje". Zrobilem dobra mine do
@gorzki99 @Evzen_Huml Nie no, jasne, dobre miejsca są wszędzie i tu się zgadzam. Natomiast bardziej chodzi o to, że najbliższa okolica już się przejadła, a poza zdjęciami chcemy też fajnie spędzić czas, to też pytam o jakieś fajne miejsca.
@Maglite Nie no, mieszkam w Tczewie od urodzenia. Most znam jak własną kieszeń, zwiedzony wzdłuż i wszerz :D