Aktywne Wpisy

kolankoXD +17

Parmenides69 +16
Przypomnienie jako że wybory nadchodzą w niedługim czasie - Konfederacja jest jedyną partią która jest przeciw masowej imigracji, szczególnie spoza Europy. Radzę dobrze się przyglądać temu co się dzieje teraz we Francji czy wcześniej w USA ponieważ to samo nas czeka w przyszłości jeżeli lewica (PiS i KO, plus przystawki) zdobędą pełnię władzy.
#polityka #francja #francjadasielubic #imigranci #konfederacja #pis
#polityka #francja #francjadasielubic #imigranci #konfederacja #pis
z fartem
Nie nazywaj mnie chłopem bo mi to ubliża a łajna z tobą nie przerzucalem żebyśmy sobie nawzajem chuopowali.
Jakbyś nie zauważył to dużo osób podziela moje nastawienie do przegrywow na wykopie.
I cieszy mnie to bardzo, ze coraz więcej ludzi zwraca uwagę na to, ze przegrywy to toksyczne osobniki… a może to jest prawdziwy powód ich przegrywu? Hmmm
Nie zakola (wszak jest sporo zakolakow odnoszących sukces)
Nie
Eh... znowu mam ci cisnąć?
niech sobie gniją, czasem takie debilizmy tu wypisują, to naprawdę aż ciężko uwierzyć że to na serio. internet zrobił z tych ludzi 10x bardziej #!$%@? niż byli
Komentarz usunięty przez moderatora
@wfyokyga Ja ciebie kojarzę tylko z wrzucania śmiesznych obrazków, i daje ci często plusiki ʕ•ᴥ•ʔ
idac twoim tokiem rozumowania to po co sie przywalasz do mnie?
@NonServiam-: robie dokladnie to samo co przegrywy hejtujace swiat zza swoich monitorow... przy czym uwazam, ze oni sa w tym duzo gorsi bo z ich ust hejt jest
@Notes: Po prostu zwracam uwagę na brak sensu w twoim komentarzu.
No bo zrobiłeś dokładnie to przywalając się do losowej osoby. Serio zaparz sobie meliski na uspokojenie, bo widzac
Zastanów
@Notes: gdzie niby OP cokolwiek hejtuje? zesrałeś się bez sensu i tyle
Skoro ja mam #!$%@? to nie chce nawet wiedzieć na jakim etapie jest choroba psychiczna spie…doxów z wypoku XD