Aktywne Wpisy
NordVPN +1826
Halo mirki i mirabelki, robimy #rozdajo dwóch rocznych subskrypcji NordVPN z nową funkcją Meshnet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
WonszWykopowy +69
Minimalna od stycznia: 4300 brutto
Zarobki nauczycieli:
Początkujący: 3933zł brutto
Mianowany: 4146zł brutto
Dyplomowany: 4850zł brutto
Rozumiecie to? Po min 6 latach doświadczenia, Dwóch stopniach awansu, pracach dyplomowych dopiero przekracza się minimalną. O 550zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja już dosłownie nie mam siły żyć w tym kraju. (╯︵╰,)
#szkola #zarobki #gospodarka #ekonomia #zalesie #bekazpisu #pracbaza
Zarobki nauczycieli:
Początkujący: 3933zł brutto
Mianowany: 4146zł brutto
Dyplomowany: 4850zł brutto
Rozumiecie to? Po min 6 latach doświadczenia, Dwóch stopniach awansu, pracach dyplomowych dopiero przekracza się minimalną. O 550zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja już dosłownie nie mam siły żyć w tym kraju. (╯︵╰,)
#szkola #zarobki #gospodarka #ekonomia #zalesie #bekazpisu #pracbaza
Mają jeszcze kretynów których opłacają potwierdzających ich słowa. Białe je czarne i UJ.