Aktywne Wpisy

Czy jest tu ktoś, kto dorastał w latach 80, 90?
Trafiam ostatnio na filmy z dawnych imprez i w komentarzach przeważa ogromny sentyment za tym czasem, nie tylko jeśli chodzi o wesela, dyskoteki, ale ogólnie za atmosferą tamtych lat. Że teraz tylko telefony i sztywne imprezy.
Czy tylko ja, mogę z ręką na sercu powiedzieć, że nie tęsknię za tym, co było? Za kiczem, ortalionem, tandetą, spalonymi trwałą fryzurami, pijanymi i spoconymi
Trafiam ostatnio na filmy z dawnych imprez i w komentarzach przeważa ogromny sentyment za tym czasem, nie tylko jeśli chodzi o wesela, dyskoteki, ale ogólnie za atmosferą tamtych lat. Że teraz tylko telefony i sztywne imprezy.
Czy tylko ja, mogę z ręką na sercu powiedzieć, że nie tęsknię za tym, co było? Za kiczem, ortalionem, tandetą, spalonymi trwałą fryzurami, pijanymi i spoconymi

blumaru +1
Jestem razem z partnerem niespełna 6 lat razem. Przede mną miał 1 partnerkę, byli razem z 8 miesięcy (młodzieńcza miłość). Tydzień temu byliśmy na weselu u kumpla niebieskiego gdzie ową różową spotkaliśmy. Mój luby stresował się tym spotkaniem i był bardzo spięty. Po powrocie do domu opowiadał o swoich emocjach związanych z tym wydarzeniem. Miałam wrażenie, że był mocno poruszony. Temat przegadaliśmy jednak mi nie daje to dalej spokoju, że ona wywołuje
Ostatni hit sprzedażowy jakim jest: Retrokonsola ANBERNIC RG35XX
Link - https://www.lowcychin.pl/anbernic-rg35xx/
Konsolę możecie kupić w sklepie #geekbuying w historycznie najniższej cenie dzięki naszemu ekskluzywnemu kuponowi który znajdziecie na stronie LowcyChin
Zasady Dajesz plusa = bierzesz udzial
Opcjonalnie zostaw memika w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Losowanie jutro przez: https://mirko.pro/mirko-loteria
Na zgłoszenie się po odbiór masz 24h w innym przypadku losujemy kolejną osobę
Sklep Geekbuying jest sponsorem tego rozdajo i to oni do was wysyłają tą konsolkę z prawdopodobnie Chińskiego Magazynu
(Czas dostawy do 2 tygodni)
#rozdajo #lowcychin #cebuladeals #promocje #retrogaming #anbernic #gry
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 31 maja 2023 - 20:00
Liczba zwycięzców: 1
Więcej szczegółów znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒᶅ
Chcesz stworzyć własne #rozdajo? Kliknij tutaj
Ostatnie loterie tego użytkownika:
Informacje dodatkowe:
Specjalnie kupon nawet załatwiłem, najniższa cena w historii ( ͡° ͜ʖ ͡°)