@Arboree: Afera nie jest z dupy no ale masz rację, nie mamy na to wpływu, ten "kraj" jest stracony, trzeba się z tym pogodzić, pora na CS'a i oddanie nic nie znaczącego i nie zmieniającego nic głosu na Konfederację xD
@Arboree: z 42% poparcia w momencie wybuchu afery do 35% po miesiącu. Teraz bujają się w okoliacach 30-33. Oni tego nigdy nie odrobią a ludzie pamiętają- to jest utrata 20% własnych wyborców.
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
Tak śmiesznie się wierzgacie w nienawiści, i to grożenie Trybunałem Stanu, który ostatnio kogoś skazał w latach 90. xD Nawet mi was nie żal
#bekazlewactwa #4konserwy #afera #pis #neuropa #bekazpodludzi
@Arboree: To akurat na plus, trzeba się nakręcać. Na nienawiść trzeba odpowiadać nienawiścią.
@Arboree: z 42% poparcia w momencie wybuchu afery do 35% po miesiącu. Teraz bujają się w okoliacach 30-33. Oni tego nigdy nie odrobią a ludzie pamiętają- to jest utrata 20% własnych wyborców.
No tak było, było 42% i teraz jest 30-33% i już nie odrobią, bo Polacy (XD) im nie zapomną łamania konstytucji.
Komentarz usunięty przez moderatora