Pytanie do ludzi, ktorzy uważają, że duże poparcie pisu wynika z nieudolności opozycji: jak partie opozycyjne mogą przekonać żelazny elektorat prawicy do swojej oferty, skoro typowy wyborca prawicy zachowuje się jak członek sekty, głuchy na argumenty? W prawicowej propagandzie każdy, kto nie zgadza się z linią partii, jest wrogiem ojczyzny, którego nadrzędnym celem jest likwidacja narodu polskiego. Brzmi absurdalnie? Tak, ale wielu łyka taki przekaz - poniżej dobry przykład. Macie pomysły jak przekonać takich ludzi, że ochlokracja prawicowych populistów to nic dobrego i zawsze kończy się ciężkim kryzysem gospodarczym?
Pytanie do ludzi, ktorzy uważają, że duże poparcie pisu wynika z nieudolności opozycji: jak partie opozycyjne mogą przekonać żelazny elektorat prawicy do swojej oferty, skoro typowy wyborca prawicy zachowuje się jak członek sekty, głuchy na argumenty?
@CrazyZdzich: duże poparcie PiSu nie wynika z nieudolności opozycji. Nieudolnością opozycji jest natomiast fakt, że wszystkie partie na siłę próbują się upodobnić do PiSu (w warstwie socjalnej) żeby uszczknąć im choć trochę poparcia. Tymczasem jak
@karakanjaroslaw: Wyborcy, rzygający socjalem to jest margines i nikt ich nie traktuje poważnie, dlatego nie ma w tym nic niezwykłego, że KO ściga się na socjal z karakanem ¯\(ツ)/¯
@CrazyZdzich: dokładnie, przecież to jest tak samo jak z netflixem i LGBT. Robią to bo się opłaca, bo zadowolonych z tego faktu jest więcej niż tych co bojkotują.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#pytanie #polityka #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazpisu
@CrazyZdzich: duże poparcie PiSu nie wynika z nieudolności opozycji. Nieudolnością opozycji jest natomiast fakt, że wszystkie partie na siłę próbują się upodobnić do PiSu (w warstwie socjalnej) żeby uszczknąć im choć trochę poparcia. Tymczasem jak