Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
JegoKrolewskaMosc +192
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Przykładowo niedawno wziąłem myszkę na firmę a teraz chciałbym znowu kupić kolejną myszkę, tym razem ergonomiczną.
Mogą się przyczepić potem, po co mi 2 myszki? Albo np. 2 klawiatury, gdybym chciał sobie jeszcze zrobić następne stanowisko w domu rodzinnym, żeby nie wozić potem wszystkiego ze sobą?
Zakładam, że raczej nie powinno być problemu, bo przecież pracuję w różnych miejscach i może właśnie nie chcę wszystkiego ze sobą wozić. Ale ciekam jestem jakie macie z tym doświadczenia i czy słyszeliście może o jakichś dziwnych sytuacjach, gdzie urząd czepiał się bo ktoś np. kupił 4 laptopy na firmę xd Pewnie takie sytuacje zdarzako się dość często, jak ktoś chce sobie odliczyć VAT i kupuje na firmę coś żonie czy dzieciom.
#b2b #dzialalnoscgospodarcza #vat #pytanie
Za 20 zł to nie chciałoby mi się tego zgłaszać. Z urzędami jest różnie.
Jeśli nie ma z takimi rzeczami problemów to chętnie kupiłbym czasami rodzicom czy rodzeństwu jakiegoś laptopa itd. na siebie, jak można to warto skorzystać.
Natomiast jak miałbym mieć potem kiedyś z tego jakiekolwiek problemy, to sobie odpuszczę.
@Murasame: kupisz 2 monitory i powiesz w razie kontroli że lewą ręką sterujesz tym co jest wyświetlane na tym z lewej, a prawą tym co z prawej...
jak będzie kontrola to musisz udowodnić że jest to warunek spełniony. Myszki potrzebujesz do pracy, więc chcesz mieć drugą w razie gdyby się zepsuła, nic wielkiego. Z drugim laptopem to też by przeszło. Cztery? Jaki powód?