Wpis z mikrobloga

• 31
@greenbong: no nie wiem, może to, że związek opiera się na OBUSTRONNYM zainteresowaniu? Jeżeli laska nie chce z nim uprawiać seksu: 1. Po co z nim jest? 2. Jest aseksualna. Tylko że jak ktoś asueksualny wchodzi w związek to informuję o tym drugą stronę
  • Odpowiedz
@NogaOdStolu: ale nikt nie chce uprawiać seksu 24/7. Jak np twoja dziewczyna nie ma ochoty akurat dzisiaj na s--s to ma do tego prawo, a tekst że jak jest w związku to musi uprawiać s--s to po pierwsze totalny killer libido, a po drugie to p-----c seksualna. Dzisiaj nie ma, a jutro może będzie miała ochotę
  • Odpowiedz
a tekst że jak jest w związku to musi uprawiać s--s to po pierwsze totalny killer libido

@greenbong: Nikt nikomu nie każe być w związku, więc partnerzy maja prawo oczekiwać od siebie zaangażowania. Jakby chłop nie chciał uprawiać seksu tylko sobie walił konia. To byłby ryk że zaniedbuje kobietę, jest #!$%@?ęty i nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków.
  • Odpowiedz
  • 10
@greenbong:Pełna zgoda. Jak ktoś chce uprawiać s-x 24/7 to niech kupi flashlight/w------r.

Śmiem jednak przypuszczać, że gdyby parter dziewczyny miał morde jak Timotee Chalement, a ciało jak młody Dolph Lungren, to ta sama dziewczyna nie chciała by wychodzić z łóżka, a jedyne co by oglądała to sufit w sypialni.
  • Odpowiedz
@NogaOdStolu: g---o prawda typie xd. Podejrzewaj sobie co chcesz. Powiedzmy że są laski które same mi się pchały na bolca i nie odwracały wzroku od mojej przystojnej mordy ale po 3 miesiącach też codziennie nie miały ochoty na s-x
  • Odpowiedz