Aktywne Wpisy
Glar +104
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
https://ceramikker.com/pl/?gad=1&gclid=CjwKCAjwscGjBhAXEiwAswQqNB8-yS3CTN282yyWgofknI7QGhpbWNaA6cRedCPChZdRrT30KzO-8xoCJVsQAvD_BwE
To wygląda nieźle
#motoryzacja #autodetailing
Jeśli szukasz serio zabezpieczenia, to tanio będzie wosk z carnaubą, co mycie podbijany jakimś qd. Syntetyczne woski są spoko, ale robią glownie water dropa, choć to już dużo daje. Źródło: moja ostatnia rozmowa w sklepie stacjonarnym z zabawkami do mycia aut :)
W praktyce czego nie nałożysz, będzie petarda. Ważniejsze jest przygotowanie lakieru PRZED woskiem/powłoką.
Także nie będę latał myć auta co 2 tygodnie bo to mega często dla mnie. Poprzednie myłem może raz na rok (。◕‿‿◕。)
@adii_22: z glinką trzeba bardzo uwazac, ostatnio widziałem auto, ktore ktos podrapał syfami z glinki
Mimo, że mocno moczył i glinka nie upadła to gdzies wyłapał syfa i drapał nim maskę. Tragicznie to wygladało.
Dzięki wszystkim za rady.
@adii_22 @SuperBasshunters A co sądzicie o soft99? Znajomy co się tym zajmuje mi polecił.
Tyle to przez 5 lat nie pielęgnowałem poprzedniego auta całościowo.
Tak czy inaczej jutro zabieram się za woskowanie, niewidzialna wycieraczkę i dresing opon i plastików. Ufff
Dzięki za rady!