Aktywne Wpisy
noipmezc +72
kiedys za dzieciaka moj starszy kuzyn puscil mi piosenke karamba pocałuj mnie w dupie i tam jest taki tekst "ty mialas duzy biust a ja mialem salate" i on do mnie muwi wiesz co to salata?
ja odpowiadam ze nie
a on muwi ze to wlosy na #!$%@? XD
ja odpowiadam ze nie
a on muwi ze to wlosy na #!$%@? XD
Kalwi +3
Ktoś pamięta jak ten zespół się nazywa?
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #ukraina #szury
Tak nie przyjąłem ani jednej dawki i żyję tak samo jak wiele osób, które znam. Znam też takich co się zaszczepili,
@PrzeKomentator: to po co się odzywasz?
@PrzeKomentator: Wierzyć środowisku medycznemu które co miesiąc zmieniało wersje swoich teorii na temat szczepionek i choroby xd
Szczepionka i tak nie chroniła przed przenoszeniem wirusa i zarażaniem innych więc jak moje niezaszczepienie mogło spowodować śmierć innych? Skoro nawet gdybym się zaszczepił to dalej bym transmitował wirusa
tfu na ciebie
@BayzedMan:
@BayzedMan: Ale ty serio jesteś głupi jak but XD Porównanie zgonów Australii i USA ma w porównaniu do Polski i rosji ma świadczyć o skuteczności lockdownów xd
Dam ci zagadkę. Wyobraź sobie że rozniesiemy jakiegoś wirusa w
@cebularz_szkorbutnikowy: Akurat w przypadku COVID mniej zgonów by było w Ugandzie.
Safe and effective ™
Coś jeszcze?
@PrzeKomentator: o #!$%@?, kolejny szur zarazajacy innych covidem przez internet - naukowego dowodu ze to jest bezpieczne oczywiscie nie przedstawil
Najpierw mówią, że demokracja to zły ustrój, bo dwóch meneli ma więcej do powiedzenia niż profesor. Po czym sami są takimi menelami w rozmowie z lekarzem XD
Konfiarze i inne środowiska szurskie to największy rak. Oni mają gwoździa w mózgu
@213qwerty213: A ja sram na twoje urojenia i szurie, wuuu 2 ml płynu fizjologicznego mnie zabije :O
"Szczepionki działają" - te na covid niestety krótko, a wartość dodaną stanowią tylko dla osób z grup ryzyka,
"lockdowny również działały" - tak, pomagały wypłaszczyć krzywą przy pierwszych falach, ale potem to już tylko zabijanie gospodarki
"zamykanie małp w klatkach (szurów) też działało" - prawdziwe szury i małpy to osoby, które odmawiają przyjmowania szczepionek działających po kilka i więcej lat,