Wpis z mikrobloga

Konfiarze, szury i inni 'prawdziwi polacy' swoją antyszczepionką propagandą oraz sprzeciwem wobec zaleceń środowiska naukowego dotyczącymi pandemii Covid-19 przyczynili się do śmierci większej ilości Polaków niż Ukraińcy podczas wydarzeń wołyńskich.

Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #ukraina #szury
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

uwielbiam, jak typki bez wykształcenia medycznego pouczają środowisko medyczne jak powinno się postępować z daną chorobą xDDDD

@PrzeKomentator: Teraz przypomnij nam wszystkim kto jest ministrem zdrowia i jakie ma wykształcenie xDDDDDDDDD Całe media opierały się na ekspertach nie mających nic wspólnego z dziedziną naukową, w temacie której się wypowiadali, rządzący powoływali się na badania, których nikt nie widział i o nich nie słyszał, celebryci reklamowali szczepionki a youtuberzy prowadzili propagandę
  • Odpowiedz
@BayzedMan @PrzeKomentator naprawdę próbujecie twierdzić, że główną przyczyną zgonów nie był fakt, że nasza służba zdrowia jest beznadziejna, a pis, mówiąc "dwa tygodnie i jesteśmy gotowi", wiedział, że te dwa tygodnie koga trwać w nieskończoność?
Ja uwierzyłem w te pierwsze dwa tygodnie, byłem mocno przeciwny wszystkim próbom otwierania biznesów "na lewo", bo przecież 2 tygodnie i już. No ale nie.
Oczywiście szpitale nie mogły robić nic innego - jak brakuje
  • Odpowiedz
@BayzedMan naprawdę istnieją ludzie, którym podoba się "zero tolerancji dla nieszczepionych"? W sensie chciałbyś takich ludzi zwolnić z prscy i zamknąć im dostęp do wszystkiego?
  • Odpowiedz
@Shatter: Nie, po prostu twierdzę, że często lekarze mają w dupie swoich pacjentów i nie dbają o to co z nimi będzie. Stąd nadmiarowa liczba zgonów i brak odpowiedniego zainteresowania pacjentem, zbywanie go.
  • Odpowiedz