Aktywne Wpisy
siwy-y +479
Jakby jakaś feministka zobaczyła co się dzieje teraz u mnie w domu to byłby od razu telefon do galaktycznej policji, żeby mnie zamknęli i aresztowali za bycie "przemocowcem". Żona z córką od samego rana zasuwają w kuchni i szykują jedzenie, bo na 17 spodziewamy się gości. Mnie poprosiły, żebym wyszedł i nie przeszkadzał więc zaraz wołam syna i będziemy oglądać bajki xD uprzedzając, to też sprzątałem, wyniosłem śmieci i ogarnąłem stół, a
![siwy-y - Jakby jakaś feministka zobaczyła co się dzieje teraz u mnie w domu to byłby ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/667528d91b73cc547482703792bd753b668d9f50f48fa624ce701d7addfa4f8f,w150.jpg)
źródło: temp_file6831876737620799187
Pobierz![pafffel](https://wykop.pl/cdn/c3397992/pafffel_Bnovmej4IJ,q60.jpg)
pafffel +446
Wesołych świąt
![pafffel - Wesołych świąt](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f4c1bf69d2605c3edd03360d82a1dc66491268c06d7dbd3034a3cadf4aacc069,w150.jpg?author=pafffel&auth=48d72864ca128741cf958813b8686610)
źródło: temp_file2402082936470569924
Pobierz
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #ukraina #szury
W rezultacie umarło 90 tys osób, których śmierci można było uniknąć gdyby stosować 0 tolerancji wobec szurów. Możliwe moja ciotka chrzestna nadal by żyła.
@PrzeKomentator: to na Wołyniu chyba wincyj jednak co?
@BayzedMan: to były śmierci nie do uniknięcia, a rząd zrobił co mógł, skoro zamknięcie lasów nie pomogło to ja nie wiem co by mogło pomóc.
PS. Sprawdź gęstość zaludnienia w Australii xD
@podjad3k: No właśnie tego nawet nie wiemy, bo przez ostatnie kilka lat zakrzykiwano każdego, kto powiedział, że 100k to nierealna liczba.
Brak szczepionki nie zabił tych ludzi, tylko nieodpowiednie przygotowanie lekarzy i nieuświadamianie o skuteczności leczeniem sterydami (jak nebbud). Gdy się rozwijało ostre zapalenie płuc to dopiero wysyłano do szpitala pod respirator, a można było
@podjad3k: PIS sprowadził pandemie do absurdu wbrew zaleceniom naukowców i wirusologów, zaczęli restrykcje od najgłupszych rzeczy, zamiast promować higiene, sidzenie w domu i maski w zamkniętych obiektach publicznych. Niepotrzebnie zamykali na siłe wszystkie restauracje, tym dali pożywke szurom, którzy zaczęli wierzyć w rosyjskie kłamstwa o szczepionkach
@Hydrazant: Nie, nie można było.
Zainteresuj się co się działo w rosji, ile nadmiarowych zgonów odnotowali. Per capita 3 razy więcej niż USA.
@BayzedMan: ale to było promowane przecież
@BayzedMan: te szury przejęły władzę i winni są tych śmierci? Czy jednak fatalny stan NFZ? Ergo to Rosja wszystkiemu winna... to było do przewidzenia xD
@podjad3k: współczynnik urbanizacji 90%
@Hydrazant dlatego astmatycy mieli 100% przeżywalności? A nie czekaj...
Tak szurów trzeba się czepiać bo wylobbowali dwie fale epidemii. łatwo da się policzyć ile ludzi zginęło przez brak szczepień. Gdyby opozycja miała rozum to już dawno by to pokazała.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: liczę, że nam wyliczysz ;3
@Schowanko: Zero tolerancji tak jak w australii i wyszli z tego kryzysu w miare ok i inflacji też nie było takiej że rozwaliła ceny w tym kraju raptem 6% przez pół roku.
Ile ludzi rzeczywiście zginęło przez brak szczepień, a ile przez nieodpowiednie (zlewające) podejście lekarzy do tych co zachorowali na Covid i kazali im się leczyć ibupromem czekając na rozwój choroby?
Przecież szczepienie na jakąkolwiek chorobę to jedno, ale drugie
Pełen sukces #otwieramy
@