Aktywne Wpisy
pepe998 +30
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +378
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Gdzie Bend? Gdzie Naughty Dog? Spiderman ok. Reszta to w wiekszosci trailery nie pokazujace rozgrywki xD
Dramat. Po dwoch latach od ostatniej konfy pokazuja tskie cos xDDD
#sony #playstation #ps5 #konsole ##!$%@?
Miało być Phase 2 a wyszło gówno. W sumie nie zdziwie się jak przez najbliższe 1-2 lata to Microsoft będzie dostarczał sztosy.
@revente: Sam SSD pozwalający na przejście z gry do gry to argument by przejść na obecną gen.
@revente: mkay. Zagralbys w gre, ktora sie wlacza w 3 sekundy i nie ma praktycznie ekranow ladowania (a jedynie pojawia sie na moment czarny ekran) to bys zmienil zdanie,
@Kismeth: dlatego chyba sobie kupię używkę Switcha, żeby przejść Zeldy, a potem sprzedać
Czyli tak jak na PC z niższej półki od 5 lat?
Konsole są od grania w exclusivy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@#!$%@?: xDDDDDDDDDDDDD
Nawet jesli nie wymyslilo, to KAZDA konsola PS5 oraz Series S/X posiada dysk SSD (niewazne czy wolniejszy czy szybszy), ale ma. Nie kazdy komputer/laptop posiadal dysk SSD praktycznie do niedawna. Ja wiem, ze PCMASTERRACE i inne takie, ale to konsole obecnej generacji upowszechnily SSD u zwyklych ludzi (a nie takich co sie znaja na sprzecie choc w minimalnym stopniu).
Jest tez pinny