Aktywne Wpisy
mrocznegacie +257
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest dla mnie warta mniej niż zeszłoroczny śnieg - wy z resztą traktujecie identycznie moją, a zatem jesteśmy kwita.
Na koniec mego krótkiego wywodu dodam jeszcze jedno - PiS, PO - jedno zło. Nie ma mniejszego zła bo zło jest zawsze złe. No, dobra, gorszy jest jeszcze komunizm, który zaimplementowaliby neokomuniści z lewicy czy inne baśniowe stworzenia od tak zwanych razemków, ale na szczęście są oni politycznym planktonem, folklorem pluralizmu.
Pozdrawiam,
FiPaj.
#oswiadczenie #opinia #wybory2023 #konfederacja #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Fipaj: a nizej dostajesz to ^
A pozniej zdziwienie ze ludziom nie podoba sie zachowanie neandertalczykow z PiSu PO Razem i Polski2050 wiec ida glosowac na konfederacje xD
@Aurezaliusz: to na kogo glosowac zeby nie wprowadzil "zamordyzmu"?
Na pewno, w razie ewentualnej pandemii nie będą zmuszali ludzi do zamykania biznesów. To mi wystarczy. Pozostałe ich poglądy, zwłaszcza te na religię ani mnie grzeją ani ziębią. Skupiam się na rzeczach, które mnie najbardziej interesują tj. zaprzestanie stosowania szeroko rozumianego rozdawnictwa i nakładaniu kolejnych podatków.
@Fipaj:
@Fipaj: Problem z nimi jest taki, że oni się na tym nie skupiają.
@Fipaj:
A kto pytał?
Z czystej ciekawości, jakie masz zdanie o posłach tej partii takich jak Braun, Korwin, Wilk czy Bosak?
Każdy z nich prezentuje poglądy skrajne, Bosak pisał ze sędzia może być tylko katolik, Braun chce batozyc gejów, Wilk piszący o wolności na Białorusi, o korwinie już nie wspomnę.