Wpis z mikrobloga

Jadę z koleżanka do Krakowa na kilka dni. W planach zakupy oraz pozwiedzać.

Po operacji p----i w końcu uznałam ze jak zagoiły się szwy oraz nie muszę już nosić ciagle tego stanika po operacyjnego to kupię sobie sukienkę z dekoltem zobaczymy czy będę atrakcyjna dla płci męskiej.

W tym roku jeszcze planuje 2 operacje zrobić w listopadzie. Lip lifting oraz zrobić pupę tak by jeszcze wydobyć te kobiece kształty z mojej sylwetki.

Myśle ze do końca tego roku większość operacji które planuje wykonać zrobię i będę się w pełni cieszyć wyglądem.

Przy okazji złożyłam papiery związane ze zmiana płci i zobaczymy czy będą one uznane czy jeszcze będę się musiała z tym pierdzielić.

#transseksualizm #trans #ladnetranski #teczowepaski #przegryw #zalesie #gownowpis
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@CytrynowaBabka feminizacji twarzy nie musiałam robić bo miałam bardzo damskie rysy twarzy od zawsze. Robiłam p----i, lifting rąk, liposukcje brzucha oraz miałam żebra na nowo składane żeby bardziej mieć damska sylwetkę :3
  • Odpowiedz
@Kicia69: mogłabyś kiedyś coś więcej napisać o swojej drodze tranzycji? Szczególnie zabiegi, zaciekawiło mnie to, choćby lifting dłoni. Nie mam pojęcia co to, pewnie więcej osób byłoby zainteresowane
  • Odpowiedz