Aktywne Wpisy

W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej

Ktoś może mi doradzi jak to lepiej rozwiązać?
#ogrzewaniedomu #modernizacja #technologia #nodemcu #esp32 #forbot #botland #esp #arduino #programowanie #mikrokontrolery #elektroda #esp8266 #dom #hydraulika #ogrzewanie #grzaniewody #podgrzewacze #woda #lazienka #dom #majsterkowanie #elektronika #elektryka #naprawa
I tak, no mierzy mi wymieszaną ciesz :P I wtedy robię pomiar, if-y modyfikują czas włączeń/wyłączeń tak jak robi to PID (trochę wolniej), ale działa. DS mam legitny, mam zaufany sklep :D
A co do szybkości regulacji, tutaj nic nie zyskam, bo i
Czy ma watchdoga, tego nie wiem. Innego zabezpieczenia nie ma, ale póki pracuję z ESP to nigdy nie miałem żadnej zwiechy. Pętle zawsze są stabione u mnie.
Innego zabezpieczenia nie ma, ale no nawet fabryczne modele żadnego innego zabezpieczenia nie mają niż ciśnieniowo-temperaturowy. Często pada elektronika, a zwłaszcza triaki. A wtedy grzałki gotują wodę po
Co do sterowania pojedynczymi grzałkami, również o tym rozmyślałem, ale złączyłem SSR-y równolegle jednak. I działają całkiem dobrze, nie trzeba nic zmieniać. Ponadto, mój program jest autonomiczny, sam się reguluje odpowiednio do ustawionej temperatury.
https://randomnerdtutorials.com/interrupts-timers-esp8266-arduino-ide-nodemcu/
A powiedz mi, jak np. wykonuję komendę
float temperaturaC_DS18B20 = sensors.getTempCByIndex(0);, która potrzebuje 30ms na działanie i dokładnie w trakcie tych 30ms (np. po 15ms) ESP8266 napotka interrupta z jakiegoś pinu, to co się wtedy z tą komendą dzieje? Po wykonaniu funkcji z interrupta dokładnie wie jak wrócić do kodu i go kontynuuje czy kończy tą komendę (sensors.getTempCByIndex(0);przerabiałem przerwania od impulsu prz3jscia simusoidy przez zero w sciemiaczaczu do świateł na triaku. bardzo dobrze to działa. np przerwanie wyzwala Timer a Timer wyzwala zamknięcie triaka. czas Timera to wypełnienie.