Nie oburza mnie, że hajlowali, ale mam inny problem z tym zdjęciem. Ludzie, którym nie przyszło do głowy, że z hajlowania może być kiedyś afera, chcą się brać za rządzenie państwem. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś na tyle głupi, by strzelić sobie taką fotkę, będzie wystarczająco mądry, by sensownie rządzić krajem.
Kto nigdy za młodu nie hajlował sobie dla żartów, niech pierwszy rzuci kamień.
@Melancholijny_Czlek: Właśnie dlatego napisałem, że nie oburza mnie hajlowanie samo w sobie. ( ͡°͜ʖ͡°) Bawienie się w politykę i takie wygłupy to średnie połączenie, dlatego się przyczepiłem.
@Headcrab_B: ja jak będąc guwniarzem interesowałem się polityka to srałem się o prywatne wiadomości na fb w obawie, że jakbym był kimś znanym i ktoś by się włamał to by nie było przypału xD
@Trelik: Wprawdzie fikołek, ale dzięki. Przyda mi się jak ktoś wyskoczy z argumentem ad sądum w stylu: Sąd tak twierdzi, więc to musi być prawda. Święty sąd nie może się mylić.
@Headcrab_B: widzę, że znowu szumowiny z lewej strony wypełzają. Bardzo dobrze - jak ostatnim razem przypuściliscie tu swój szturm równolegle z mediami to Konfederacja urosła do prawie 15%, nie przestawajcie ( ͡°͜ʖ͡°)
@obserwator_nsa ooo, miło że sam przyznajesz, że konfederacja upadła tak nisko jak partia razem xD dziwne z twojej strony jako fanatyka partii tak obrażać swoich, no ale przynajmniej my neuropki nie musimy się starać
@obserwator_nsa no jak? ktoś się śmieje z berkowicza, a ty wyskakujesz że zandberg kiedyś zrobił to samo, więc zrownujesz ich że są na tym samym poziomie xD
@yahoomlody: jak się miało 20 lat to mało kto myślał o konsekwencjach zamawiania 5 piw dla śmiechu, żeby ktoś zrobił zdjęcie. Pamiętam 15 lat temu nagonkę na marsze niepodległości, że to faszyści, naziści i zbrodniarze i mnie nie to nawet bawiło.
Różnica jest taka, że Zandberg w koszulce z Karolem Marksem robił to na poważnie.
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #gownowpis #polityka
@Melancholijny_Czlek: Właśnie dlatego napisałem, że nie oburza mnie hajlowanie samo w sobie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bawienie się w politykę i takie wygłupy to średnie połączenie, dlatego się przyczepiłem.
https://tvn24.pl/polska/salut-rzymski-a-nie-nazistowski-ra50684-3703841
@Trelik: Wprawdzie fikołek, ale dzięki. Przyda mi się jak ktoś wyskoczy z argumentem ad sądum w stylu: Sąd tak twierdzi, więc to musi być prawda. Święty sąd nie może się mylić.
Różnica jest taka, że Zandberg w koszulce z Karolem Marksem robił to na poważnie.