Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +12
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #korposwiat #silownia #trenerpersonalny #zwiazki #blackpill #tinder
Ostatnio gadałem z moim kumplem #trenerpersonalny i mówił mi co nieco o swoim zawodzie.
Gość ma lekko ponad 30 lat, prowadzi własną JDG jako trener personalny (trener zewnętrzny, płaci ryczałt siłowniom za trenowanie ludzi) ok 2000 obserwujących na insta, ładuje trochę
Ostatnio gadałem z moim kumplem #trenerpersonalny i mówił mi co nieco o swoim zawodzie.
Gość ma lekko ponad 30 lat, prowadzi własną JDG jako trener personalny (trener zewnętrzny, płaci ryczałt siłowniom za trenowanie ludzi) ok 2000 obserwujących na insta, ładuje trochę
źródło: perso
Pobierz
JanLaguna +151
Upadek Hamy. Rebelianci maszerują dalej, na Hims i Damaszek. RECAP
1. Ok. godziny 14 Hama została zajęta przez rebeliantów. Odwrót armii rządowej nie wygląda na zorganizowany, znowu panuje chaos, panika i brak koordynacji między poszczególnymi jednostkami.
2. Po upadku Hamy, rebelianci mają otwartą drogę na południe, do oddalonego o ok. 40 km Hims. W odróżnieniu od Hamy, Hims to trudniejszy teren do obrony. W okolicy Hims przez lata funkcjonowały oddziały rebelii, a wiele miejscowości
1. Ok. godziny 14 Hama została zajęta przez rebeliantów. Odwrót armii rządowej nie wygląda na zorganizowany, znowu panuje chaos, panika i brak koordynacji między poszczególnymi jednostkami.
2. Po upadku Hamy, rebelianci mają otwartą drogę na południe, do oddalonego o ok. 40 km Hims. W odróżnieniu od Hamy, Hims to trudniejszy teren do obrony. W okolicy Hims przez lata funkcjonowały oddziały rebelii, a wiele miejscowości
źródło: GeD-266XAAAO4Ze
Pobierz

the jig is up
Przykłady użycia:
- After lying to her parents about studying all weekend, the student had to confess when her mother found her at the mall, and she knew the jig was up.
- The thief knew that the jig was up when the store manager caught him stealing.
Zaplusuj ten wpis, a zawołam Cię jutro z nowym idiomem.
Zapisz się przez maila na idiom.academy lub zasubskrybuj na Messenger aby dostawać oraz powtarzać już poznane idiomy.
#angielski #angielskizwykopem
Do obserwowania/czarnolistowania:
#idiomacademy
źródło: TranslateHate_Web-goyim-InLine_300
Pobierz