Aktywne Wpisy
#mirabelkopomusz #tinder #zwiazki Gdzie można poznać jakiegoś #rozowepaski ? Mam wszystko co trzeba a nawet więcej. Mam doświadczenia związkowe, w tym roku zakończyłem długi związek i po wielu miesiącach szukam jakiejś rokującej dziewczyny do związku. Tinder to gówno, chociaż poznałem przez ostatnie pół roku kilka różowych, z wieloma się spotkałem, z kilkoma były segzy itd, ale jakoś dalej to nie idzie.

Mircy... pijcie ze mno kompot. Dziś o 21:26 urodziła się moja córeczka Joanna. Uczucia towarzyszące porodowi - nie do opisania.
#dzieci #rodzicielstwo #ojcostwo #ciaza
#dzieci #rodzicielstwo #ojcostwo #ciaza
Miałem do opylenia 3 kosy i rękawice, sprzedałem wszystko za ~87% tego co dostałbym na steamie (ceny z tego samego dnia) i teraz co najlepsze -> Dwie przykładowe rzeczy które chciałem kupić, na buffie są za uwaga... odpowiednio 75% i ~71% ceny na steamie* xD
Czyli na danym przykładzie, jak na steamie brakowałoby mi ~$430, tak na buffie brakuje mi ~$110 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#csgo #csgotrade #buff163
Tutaj https://csgoskins.gg/ znajdziesz porównywarke cen przedmiotów na różnych stronach.
czyli w skrócie jakbym chciał sobie moje skinki zamienić na jakieś inne, to na buffie najbardziej się opłaca to zrobić :) ? sprzedając na rynku steam i kupując je tam więcej "stracę"?
Najlpeiej sobie zobaczyc ile kosztuje przedmiot ktorych chcesz i ktory masz i sprawdzic ile ci wyjdzie na stimie a ile na buffie ale w 90% przypadkow wyjdzie wynik na korzysc buffa
Wrzucam poprawioną tabelkę (zmiana oznaczona na fioletowo), może się komuś przyda
Chciałbym wymienić swojego M9 Rust Cost na jakiegoś skeletona, jestem zielony na tej stronie.
No właśnie Api skan więc imo loteria na tej stronie.
Najłatwiej to sprzedać swoją na buff i kupić na ich stronie tą co mnie interesuje, czy wtedy jest szansa na scam? Btw Valve nie banuje za to?
Pamiętaj, że to nie jest automat do sprzedaży/wymian tylko sprzedaż między użytkownikami.
Na teraz? Nie. Czy kiedyś będzie? Tego najstarsi górale nie wiedzą, ja się tego nie obawiam.
A, wymiana między użytkownikami, to chyba się nie odważę, jest jakaś inna alternatywa?
Widzę, że trzeba teraz do ich konta podawać numer tel to #!$%@?.
Dobra jak zaproponować gościowi wymianę, jest tylko opcja buy.
Dobra już kumam, muszę sprzedać np kosę żeby potem z kasy na koncie kupić inna kosę.