dlaczego nie lubię ukraińców: -zajmują polakom miejsca pracy -rzadko znają angielski i ciężko się z nimi porozumieć -wielu z nich do dzisiaj czci bandere i innych zbrodniarzy -mają wkurzający język -zabili mojego prapradziadka na wołyniu i spalili mu dom -często nadużywają faktu że są ofiarami konfliktu dla swoich korzyści #oswiadczenia #ukraina
@gracilis: Działa, działa, jednak no nie oszukujmy się, to była wyjątkowa sytuacja. A nasi Janusze pierwsze co zrobili to podnieśli ceny wynajmu. Widziałam co się działo w mieszkaniach w mojej okolicy- nagle z 2500 najem podskoczył do 4000. Zwykłe korzystanie na czyjejś krzywdzie (wojnie).
@peszek_leszek: no wow. Odkryłaś jak dziala ekonomia. A kolejki do szpitali nie wydłużyły się przez ukraincow bo zwiększyła się ilość ukraińskich lekarzy? Xd
-zajmują polakom miejsca pracy
-rzadko znają angielski i ciężko się z nimi porozumieć
-wielu z nich do dzisiaj czci bandere i innych zbrodniarzy
-mają wkurzający język
-zabili mojego prapradziadka na wołyniu i spalili mu dom
-często nadużywają faktu że są ofiarami konfliktu dla swoich korzyści
#oswiadczenia #ukraina
@jestem_tunowy: a niemców też nie lubisz i patrzysz na nich przez pryzmat tego co zrobili naziści? xd
Jebnij się w bambus.
Np. w transporcie zajmują dużo miejsc pracy, jeżdżąc w gorszych warunkach za niższe stawki.
@patatier: już się przyzwyczaiłem, że na tym portalu winni są wszyscy oprócz OPa/OPki
@Przemko1976: a jak można być onucą jak się nie lubi też Rosjan? Ja na przykład nie lubię żadnej odmiany Rusinów.
Komentarz usunięty przez autora