Aktywne Wpisy
Gork +37
INB4 bait ale nie jest.
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam

rafau16 +727

I tak się powoli żyje już 11 rok będąc gównem w tego coinflip clickera.
#leagueoflegends
W takim razie witam. W goldzie byłem raz w S4 tryhardując Ahri na midzie. Ilość stresu i potu, krwi i łez nawet nie była tego warta.
Mój skill zazwyczaj wystarczał żeby trzymać się w silverze, ale starość i ogólnie podnoszący się poziom w grze sprawił, że z brązu nawet już teraz nie umiem wyjść. Ludzie teraz znają mechaniki, kite'ują, dbają nawet o wizje i objectivy. Makro im leży IMO ale
Ja wiem, że to takie proste. A jednak człowiek co na co dzień robi doktorat na to za głupi jest XDDDDDD
Kha pogrywam i zazwyczaj kda mam dobre, można powiedzieć że zazwyczaj wychodzi w miare, hecarimem zazwyczaj gówno, Rengarem nie umiem choć to mój ulubiony champ lore'owo (doktorat z zoologii), Dianą nie wychodzi, Eve fajna, choć totalnie nie wychodzi, tankami nie gram. Ostatnio trochę też Nocturnem i fajnie jest, chciałbym
Instrukcje niejasne XD Swoją drogą chciałbym chociaż, żeby ten pieprzony matchmaking pozwolił mi spaść do Irona. Chryste jak mnie tu klepią, a tam
Samym faktem swojego istnienia w grze wzbudasz ciągły strach i
EUW. Wysłałem.
Jak pisałem na jungle jestem IMO za głupi, ale to jedyna linia gdzie można grać w miarę w spokoju. Błędów pewnie kupa i nawet części jestem świadomy. Kiepski jestem w callowaniu objectivów. Raczej nie robię tego wcale i staram się je robić solo, bo sojusznicy zazwyczaj wolno się zbierają do wszystkiego, a zauważyć że robię heralda lub smoka to ciężko nie jest, trudniej jest potem mi pomóc go
Wykop 2.0 XD
Ja żeby wgl do Ciebie napisać to musialem jakoś naokoło w wiadomości wchodzić, bo normalnie na ikonkę poczty przy twoim profilu to nic się nie działo
O progresie tu nawet nie ma mowy. Mało tego jest regres, bo ludzie na brązach teraz mechanicznie grają jak kiedyś grali w goldzie. Kiedyś ludzie nie mieli pojęcia co to orb walking, a o wardsch to może coś tam słyszeli. Dziś w brązie to jest normalka.
A to dalej nie koniec. Wbiłem na konto na EUNE i tam Iron III. Zagrałem 2 gierki i obie wdupiłem, choć z dobrymi statami.