Aktywne Wpisy
yawa +172
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
są fajne ścieżki.
podesty
https://kolbuszowa.krosno.lasy.gov.pl/zielony-punkt-kontrolny
Ze strony można nawet pobrać mapy i pobawić się w marsz na orientację. Miejsce ładne, o zróżnicowanym terenie, spokojne.
Tu jest dogodny parking:
https://goo.gl/maps/nJZX3nzVDMzS6hDcA
Bliżej to lasy w Głogowie i pobliskich miejscowościach (Wysoka Głogowska, Hucisko, Bratkowice (Dąbry lub okolice zalewu)).
Na zachód od Rzeszowa masz rezerwat Wielki Las i bardziej górzystą okolicę (Niechobrz, Pstrągowa).
Na południe to las w Przylasku albo nieco dalej w Sołonce.
Ładny jest park w Łańcucie, niestety od jakiegoś czasu płatny (poprawcie mnie, jeśli coś
@adk: płatna jest tylko ta część bezpośrednio przy zamku, wewnątrz fosy którą można obejść całą w 12 minut i kosztuje zawrotne 2 zł (1 zł ulgowy). Pozostała część parku jest bezpłatna
@rraaddeekk: można tam wjeżdżać rowerami?
wszystkie są fajne w miarę blisko
To że Ameryka przed Kolumbem nie była znana Europejczykom nie znaczy, że jej nie było ;-)