Aktywne Wpisy
Cieple_Mleko +35
Byłem u psychologa. Czy raczej psycholożki. Z psycha naprawdę ze źle, myśli samobójcze, depresja. Powiedziała mi, że leki tylko zagłuszą ten stan a najlepsza będzie psychoterapia. Przychodzę na jedną wizytę. Pyta mnie tylko o dzieciństwo i mówi że wszystkie moje problemy wynikają z dzieciństwa. Co z tego że była nas czwórka i reszta rodzeństwa nie ma takich problemów z psycha jak ja. Już nie mówiąc o tym że w domu było w
typ53B +42
Dlaczego podejrzany? W swojej ofercie mają iPhone'y w zaskakująco niskich cenach, np. iPhone 13 128GB za 2 924,30 PLN lub 13 mini 128GB za 2 624,30 PLN.
Na stronie podane są dane firmy, jest numer telefonu, jest KRS. Zapowiadają nawet otwarcie 3 sklepów w Krakowie, Poznaniu i Gdańsku 28 czerwca.
Napisałem do nich wczoraj wiadomość na spontanie, pytając o to, czy telefony są oryginalne i fabrycznie nowe. Odpowiedź otrzymałem po 20. W sobotę. Dziwne.
Odpowiedziałem im przed chwilą pytając skąd mają fabrycznie nowe 11 Pro, skoro nawet oficjalni resellerzy już ich nie mają. Po 8 minutach otrzymałem odpowiedź:
Jeśli to jest przekręt (a niestety wiele na to wskazuje), to ciekaw jestem, o co w nim tak naprawdę chodzi. Czy ktoś tutaj miał z nimi do czynienia?
Szkoda, że nie jestem z #olsztyn, bo bym podjechał do firmy zbadać temat.
#iphone #telefony #apple
Boicie się czegoś ?
Prawda w oczy kole?
Mam na imię Jarek mam 41 lat , mieszkam całe życie w Olsztynie i co "MĄDRALE" któryś chce się spotkać ? Bo widać że sami odważni ale w necie ....
Co masz na sumieniu hmm ? Przyjdz nawet z Policją to od razu wyjaśnimy sobie Twoje wypowiedzi że niby scam prowdzę etc ...
Założę się ze chłop ma takie ciśnienie że będzie w aucie siedział na parkingu i zaczepiał każdego kto tam się zatrzyma xD
@szybciutki: w kontakcie na stronie zmienili nazwę i adres firmy, teraz nie jest to już Smartgo Sp. z o. o., lecz:
@szybciutki: screen niepotrzebny. Jest zcachowana wersja strony z 13 maja (trzeba zjechać na sam dół żeby zobaczyć dane kontaktowe):
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vfHo6Yfa76AJ:https://ok-mobile.pl/&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
A teraz jest tak:
XD strona tymczasowo wyłączona