Aktywne Wpisy
teslamodels +106
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
czarna-malwa +17
Chłopu karta nie chciała wejść zbliżeniowo i włożeniowo, a potem wyskoczyło że mam paskiem magnetycznym przeciągnąć ale chłop się zestresował i nie umiał. Anulowałem dwa razy, naczekałem się i musiałem za drugim razem poprosić żeby kasjer przyszedł do kasy, ale na szczęście wystarczająco głośno powiedziałem.
Pewnie kasjer nie zrozumiał co mówię, tylko jakiś bełkot, pamsek, blimk, karta nie działa.
Dobrze że blik zawsze działa
Śmiechu warte
To takie przeżycie dla mnie, że musiałem sprawdzić w internecie jak to się robi i cały dzień teraz będę przeżywał owo zdarzenie.
Boje się że drugi raz będe musiał tak zapłacić, ale w tylko w jakąś szparę włożę kartę i będzie pośmiewisko że głupi jakiś jestem ehh
Oby karta nie była uszkodzona, zabrudzona czy coś
#przegryw #raportzniczego #fobiaspoleczna #nerwica
@qew12 oski.
@qew12: Słusznie się obawiasz. Ten ekspedient który ci pomógł na pewno teraz swojej rodzinie i znajomym opowiada historie o tobie bo przecież to absolutnie niespotykana sytuacja żeby komuś coś w kasie samoobsługowej się przycięło czy nie zadziałało.
Szybko się tam nie pojawię, bo co ja odpierdzieliłem przy tej kasie, jakbym nie znał języka polskiego nie umiał czytać ze zrozumieniem itd.
Idę do każdego innego sklepu i kupuję rzecz =