Aktywne Wpisy

TeselACC +719
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

harold97 +739
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill

W ogóle uważam to za śmieszne, co to jest za szantaż że nie ma na kogo głosować? Co to jest za szantaż że konfa nie ma alternatywy i że lewactwo/eurokraci są wściekli bo konfie przybywa poparcia?
Myślałem że weszliśmy do UE by czasy komucho-ruskich botów pogrzebać na wieki? Tu nie ma wymówki że eurokraci to, unia europejska tamto. Po to dołączyliście do zachodnich europejczyków by;
bronić konstytucyjnych wartości
myśleć i decydować w interesie naszego kraju
bronić europejskich wartości
wybierać SKUTECZNYCH polityków, którzy załatwią nam prawo/pieniądze/wpływy w UE
A nie po to by co chwila tupać nóżką i szantażować zachód że wychodzicie ze wspólnoty. Dla mnie wszelkie próby sabotażu UE to zwykła zdrada, zwykła rosyjska działalność którą służby powinny zdusić w zarodku by nie skończyło się jak z brexitem, gdzie brytole chcą wracać do unii. TAK, chcą wracać, i NIE ZANEGUJECIE TEGO fałszywymi artykulikami. Brexit był złą decyzją według większości badanych, w tym dawnych brexitowców.
Każdy kto walczy szabelką z UE, bez wyraźnego powodu, jest ZDRAJCĄ OJCZYZNY. Po to macie mózg by lobbować, po to macie mózg by wybierać polityków skutecznych w swoich działaniach, a nie po to by słuchać się zdrajców którzy na wszelkie akcje wewnątrz wspólnoty odpowiadają wam wyjściem czy hasełkami o eurokratach.
KONFEDERACJA TO SĄ ZDRAJCY OJCZYZNY, ZDRAJCY SUWERENNOŚCI
#polityka #konfederacja #wybory #polska #przegryw #uniaeuropejska #bekazlewactwa
@wierzgontycymbale: ale polscy politycy wybrali drogę "gówno robię, a wszystko wina unii" bo elektoratowi się to podoba
zamiast być skutecznym, europosłowie biorą kasę i szczekają na zła unię i okupanta brukselskiego
zamiast aktywnie działać, płaczą w tvp jak to zła unia to zła unia tamto
to się nazywa życie
to już jawne baitowanie. Polska dołączyła do UE po to, aby #!$%@?ć z kraju miliony bezrobotnych, zyskać szanse na rynku