Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +22
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
problem polega na tym że właśnie jadłem śniadanko a kamera na moich oczach zaczęła się przekręcać, wróciła do mojego ustawienia jakby "rozejrzała się" od lewej do prawej, przy tym patrzyła i w górę i w dół tak jakby ktoś się chciał rozejrzeć, czy to normalne? Odłączyłem urfę od prądu bo jakość dziwne uczucie jak chodzisz po domu i czujesz się obserwowany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#elektronika #xiaomi #kamera #kiciochpyta
@TfarukBartus: xD
Dostęp tylko ty to byś miał gdybyś nie dał kamerze dostępu do internetu i miał pełną kontrolę nad sprzętem przekazanym od ISP. #nieelektronika
A tak serio, to może masz śledzenie ruchu włączone?
- reset, kalibracja : ponkażdym takim będzie ładować ustawiona tak samo (raczej centralnie na wprost)
- śledzenie ruchu : to byś zauważył
- dostęp z zewnątrz
kamera po wifi podpięta ale nie ustawiałem jej w żaden sposób, także odłączam ją narazie bo się poryłem tym oraz skazuje mojego Chińczyka na śmierć głodową poprzez bezrobocie ᕦ(òóˇ)ᕤ
@missioncritical: sugerujesz że to nie Chińczyk tylko po prostu duchy ze starożytnego indiańskiego cmentarza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TfarukBartus: i z 10 agentów od Puchatka