Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Ders0n +106
- nie dla seksualizacji dzieci,
- dziecko to własność rodzica,
- nie dla bezstresowego wychowania,
- klaps to nie p-----c.
Tylko tradycyjne wartości mogą nas uratować.
#bekazkatoli #bekazprawakow
Niezle macie nasrane w tych glowach...
@Bloodhorn: a kto tak napisał? Chodzi o przyzwolenie bicia dzieci. Klaps to bicie. Jak uważasz uderzanie dziecka za metodę wychowawczą to mam nadzieję, że nie masz dzieci.
To nie jest przelacznik w ktorym albo jest wlaczone albo nie. Wychowawcze uderzenie w tylek to nie to samo co tortury.
@T0pi5: obserwując ten portal to wszystkie problemy to wina LEWACTWA. A w ramach walki z lewactwem p------i się coś o seksualizacji i normalizuje bicie - tak klaps to p-----c fizyczna wobec dziecka.
@Bloodhorn: rozumiesz różnicę miedzy rodzicem a dzieckiem? Dziecko nie kontroluje swoich emocji, ma niewykształcony mózg, szczególnie płaty czołowe. Ty bijac dziecko na słowo "s--------j" sam zachowujesz się jak niedorozwinięty człowiek. Do tego uczenie takich zachowań prowadzi
I tak, idac Twoja logika to fakt, ze dziecko nie ma wszystkich praw do 18 to jest jeszcze wieksza p-----c. Z jakiegos powodu zostalo to wprowadzone.
Komentarz usunięty przez moderatora
@T0pi5: aha, taki poziom dyskusji.
najlepiej przetłumaczysz biciem, ja p------ę.
@SzybkieSondy: a wdychanie cudzego dymu papierosowego to cpanie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ, a "uderzenie" kogos barkiem podczas spaceru to tez p-----c. Ta mitologizacja klapsow jest zabawna - widzisz ja wychowuje dzieciaki i jak cos przeskrobia i maja dostac kare (np na konsole czy tv) to mowia ze wolalyby dostac klapsa. Przeraza mnie ze dzieciaki potrafia zauwazyc ze klaps to najlzejsza kara (i
No tak, jak ci sie dziecko wyrwie na ulicy pod tira, to bron boze nie szarpnij i nie krzycz, bo p-----c
@abgaha: odradzam rodzicom stosowanie przemocy wobec dzieci.