Aktywne Wpisy
rales +261
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +149
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
Najbardziej tragikomiczne w tych natalistach jest to, że jak tylko są we względnym zdrowiu, mają jakąś tam pracę i dach nad głową to uważają to za tak niebywałe szczęście że uważają że trzeba ten cud życia przekazywać.
doskonale to pokazuje podejście ludzi z przeszłości do dzieci nierozumiejacych dlaczego dziecku może być źle przecież ma co jeść.
tak i teraz wpisy normictwa: No tak ale to patologia tylko powoduje nieszczęścia my mamy dobry domek więc będzie pełno szczęścia w życiu....
A później dziecko 25 lat nauki 40 lat w kołchozie mieszkanie na kredyt... cud życia
#antynatalizm
Już wielokrotnie było ci udowadniane jak egoistyczna jesteś, #!$%@? bo akurat urodziłaś się w "świecie zachodnim" i kompletnym przypadkiem masz tymczasowo w miarę zaspokajane potrzeby i tym chcesz podważyć logiczne argumenty na temat antynatalizmu, do tego wypierasz tak jak też zostało ci udowodnione. Jesteś typem umiarkowanie ogarniętego NPCa i po prostu sobie tak żyjesz urojeniami. Jedynym sposobem abyś mogła chociaż spróbować uświadomić sobie o co chodzi byłoby bez własnej
To nie jest absurd, to jest świetny argument aby zobrazować ci, że tylko wydaje ci się, że "mnożysz dobro". Mnożysz albo wszystko albo nic, ale zauwazyłam u ciebie schemat, że jak brak argumentów to krzykniesz, że absurd, albo że pokaleczona ćpunka itp
Może masz kiepskiego lekarza lub samej tobie brakuje chęci do wyjścia z tego błędnego koła. W każdym razie to tłumaczy twoje poglądy i potwierdza moje obserwacje. Znów.
Nie stoję za błędnym kołem, w którym jestes, bo nie jestem twoją matka. Rozmawiaj że swoimi rodzicami, co zrobili źle że masz, jak masz. Mnie w
Nie wiem tylko czy wiesz, że te kazania brzmią trochę zabawnie z ust tak świadomej jednostki. Mimo swego rozeznania w całym cierpieniu tego swiata, nadal korzystasz z upodlenia innych ludzi i dobrodziejstw cywilizacji. I nie, wcale nie musisz, to że używasz elektroniki to twój samolubny wybór, dobry dla ciebie. Mógłbyś wybyc
Zgadza się w 100%, najpierw myślę o najgorszym a później decyduję, czy warto ryzykować.
Póki co to ty wykreslasz każdemu najciemniejsze scenariusze, mimo że są praktycznie niemożliwe do zaistnienia, biorąc pod uwagę faktyczne okoliczności.
Myślisz, że praca to jest kwestia tylko wiedzy? Sam poświęciłem dużo czasu i energii na naukę czegoś co lubiłem i co się okazało, że nie mogę teraz znaleźć pracy. O każde stanowisko nawet na staż bije się mnóstwo ludzi. Żeby zdobyć dobrą pracę trzeba mieć znajomości i jakieś
Już wielokrotnie rozmawialiśmy na ten temat więc nie będę się zbytnio powtarzał możesz sobie poszukać w komentarzach. Ja się nie prosiłem o zrobienie i jedynym sposobem aby zlikwidować mój wpływ na inne czujące organizmy żywe byłoby
Co ty #!$%@? o przybijaniu manifestów ludziom do drzwi?
Jeśli już to lepiej by było wrzucać na przykład ulotki do skrzynki, natomiast papier to też "wynalazek" cywilizacji więc skończ #!$%@?ć i idź robić skrypty.
Tak, już robię papier, żeby NPCom wrzucać do skrzynki coś na co większość jest za tępa aby zrozumieć, nie mam na to czasu. Idź już NPCu rozpłodowcu.