Życie nie ma do zaoferowania więcej niż n-------i, jakby to jest peak życia i jak ktoś ma inne zdanie to po prostu nie próbował narkotyków(albo miał c-----e bo różne są). Utrzymanie trzeźwości to chujnia bo po co? Chyba że waliłeś X lat i przestałeś bo to twoja decyzja, spróbowałeś boskiego dotyku i potem przestałeś z własnej woli. Największy respekt czuję do typów którzy walą całe życie i jeszcze żyją. C--j z tym ile twoje życie potrwa skoro 40 lat siedziałeś afk w robocie i nawet nie chlałeś w weekendy. Jak musisz utrzymać rodzinę to też respekt, ale nie łączenie tego z narkotykami uważam za zdradę stanu. Miłość to bajka dla dzieci. Generalnie bawić na trzeźwo się nie da a za 50 lat i tak nikt nie będzie o tobie pamiętał. Mam nadzieję że będzie 0 komentarzy bo napisałem prawdę objawioną #narkotykizawszespoko
Da się, ale i tak ćpunska logika powie, ze skoro jest dobrze to po narkotykach będzie lepiejxD ta sama logika zachęci Cię do tego wziąć coś gdy będzie źle
Zreszta zależy tez co ktoś ćpa jak walisz opio aby przestać czuć chujnie to lipa. Jak walisz mdma/lsd aby kontrolować chwile z kims bliskim to robi spora różnice
@Jakis_Leszek: n---------m co leci, wątpię że jest dla mnie ratunek. C-----a sytuacja rodzinna i związkowa generalnie chujnia. H-----a to moja dziewczyna ( ͡°͜ʖ͡°) Psycho też czasami wlecą, ostatnio zakochałem się w 2cb, ale i tak afterglow trwa chwilę a potem powrót do rzeczywistości ;))
@cowboy9wer9wesd: może coś poczujesz po samym pea, ale wątpię dopiero gdy dodasz selegiline będzie czuć pełne działanie. A ilość pea w kapsułkach dla sportowców będzie zbyt duża
Da się, ale i tak ćpunska logika powie, ze skoro jest dobrze to po narkotykach będzie lepiejxD ta sama logika zachęci Cię do tego wziąć coś gdy będzie źle
Na końcuxD
Zreszta zależy tez co ktoś ćpa jak walisz opio aby przestać czuć chujnie to lipa. Jak walisz mdma/lsd aby kontrolować chwile z kims bliskim to robi spora różnice
Nawet pomimo lekkości 2cb.
A after trwa krótko lub wcale gdy zbija się go benzo czy antypsychotykami. Albo jak lecisz za zgrubo
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym stan zakochania lub manii jest over 9000 razy lepszy niż n-------i.