Aktywne Wpisy
Kearnage +999
zeszyt-w-kratke +45
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Za / przeciw? Oglądałem, macałem i flex wydaje się być bardziej "solidny". Natomiast PAX'y są wizualnie ładniejsze. No i flexy te 4-5cm wyższe. Macie jakieś doświadczenia? Stolarz pod wymiar -10k, pax/flex to ok. połowę mniej
Dużo opinii jest o paxie i popularnym plastrze miodu, a o flexie pusto i głucho
#meble #szafa #drewno
szkoda tylko że ceny praca poszybowały, a jakość i dostępność osprzętu zanurkowała .
Jeśli okolice Białegostoku dawaj znać.