Aktywne Wpisy

Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz
Knaga_powrot +3

#programista #programista15k #programowanie #python
źródło: snakes_318-368381
Pobierzszukam kursu który mnie szybko w niego wdroży, bez tłumaczenia co to funkcja, co to znaczy, że ona coś zwraca i tym podobnych rzeczach które są takie same w innych językach :p
przydałby mi się taki kursik wręcz na o-------l
szukam kursu, który nie traktuje ucznia jako osoby kompletnie zielonej w programowaniu, której trzeba wszystko tłumaczyć, nawet rzeczy, które występują we wszystkich innych językach
Ale to nie wystarczy by sobie wpisać w CV.
W zależności, co robisz to weź te najpopularniejsze libki jeszcze przeoraj, jakieś walkthrough, każdej z nich.
I zrób parę Kata we frameworku jaki od ciebie chcą.
Jeśli dobrze cie zrozumiałem to zależy ci na tym żeby poznać ten tzw. pythonic ways/style/conventions. Dedykowanego tamu kursu nie wiedziałem ale każdy kurs go po trcohe zawiera bo to jednak część języka.
Ja proponuję przejrzeć dokumentację pythona. I tak trzeba się do tej dokumentacji "przyzwyczaić" żeby sprawnie się w niej poruszać, a jest całkiem dobra i ma tutorial. Przejrzenie go zatrzymując się przy co ciekawszych
A przechodzę z Javy. Nadal będzie ona moim podstawowym językiem, ale w pracy proszą o poznanie również Pythona dla jakiś pomniejszych zadań
@NCindex-15procent: z dziś.
ttps://wykop.pl/link/7093545/kurs-algorytmow-i-struktur-danych-w-formie-animacji
Może kurs to nie jest ale jeśli potrzebujesz takich podstaw ;) to polecam kanał.