Aktywne Wpisy
Nooleus +193
I nie zapraszam do dyskusji.
Jkl777 +43
Pisanie z dziewczyną:
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
Napiszesz zwykłe hej, co tam - jesteś nudny
Napiszesz coś głupiego nietypowego/zabawnego - jesteś dziwakiem
Napiszesz jej komplement - jesteś spermiarzem
Napiszesz ciekawe rozbudowane otwarte pytanie - jesteś nachalny prowadzisz rozmowę jak przesłuchanie
XDDDDDD i tak można wymieniać godzinami mnie osobiście to pisanie z dziewczynami męczy w c--j
I dodam, że nie na każdego człowieka działa to samo... Gdyby ktoś się ze mnie śmiał, że jestem na siłowni albo na ulicy, bo jestem gruba, to by mnie to nie zmobilizowało tylko zdołowało.
@krytyk1205 Ogólnie to mam głęboko w dupie, czy ktoś jest grubasem czy szczurem, itd. Ale akurat to porównanie nie ma zbytnio sensu, bo porównujesz sytuacje zazwyczaj niezawinione z otyłością, z którą sytuacja jest odwrotna
@zdejmuje_kominiare A wpadłeś na to, że to nie ona napisała te słowa? ;)
@Noxter20: otyłość to nie tylko lenistwo. Wynika z chorób, wynika z zaburzeń psychicznych. Sprowadzenie wszystkiego do lenistwa - X. D Mało wiesz
@BennyLava: ale ty jesteś ograniczony (-‸ლ) Co ma piernik do wiatraka. Osoba otyła może sobie świetnie radzić w pracy a nie radzić sobie z rozładowaniem stresu w inny sposób niż jedzenie lub nałogi.
Nie każde zwyczaje są dobre
typie piszesz to pod swoim wpisem w którym śmiejesz się z grubej baby uprawiającej sport xd