Wpis z mikrobloga

@marek361

Na grupuje, która przestrzega przed innymi użytkownikami w celach randkowania. Dalej głupota?

Głupota jest to, że ktoś to zaczął w---------c wszędzie i stalkowac każdy profil. Lacznie z pracodawca.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: nie dwoje ludzi się ruchalo, tylko jakiś łysy byk przerznal mężatkę w dupę az jej dysk wypadł na jej własne życzenie a ona miała z tego powodu jeszcze jakieś pretensje xD
Zdrada, uraz, s--s analny, chwalenie się tym pod własnym imieniem, nazwiskiem i zdjęciem + praca w HR. Jeszcze Ci mało?
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Najlepiej zamknąc oczy i wyciszać sprawę. C--j, że zdradziła męża, tak samo jak z Lewandowska, co was to obchodzi w ogóle intzele to jej sprawa aaaa, no właśnie nie, bo siedzenie cicho w takim wypadku, to ciche przyzwolenie na to, żeby k------o się szerzyło w Polsce a także cicha zgoda na to, żeby w przyszłości cos podobnego i nam się w związku przytrafilo, a ja i inni, którym tak
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: ale co okej? Nie jest okej, bo nadal nie dociera do Ciebie o co ludzie toczą aferę, ty myślisz, że chodzi o jakieś ataki personalne konkretnie na tę dziewczynę, a to g---o prawda, ona mnie obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg, tu chodzi o piętnowanie tego typu zachowań.
  • Odpowiedz
@Ka4az: Wcale nie zdradziła męża, zobacz z kiedy są zdjęcia łysego, a kiedy postowala ostatnie zdjęcia z rodzinka ( ͡° ͜ʖ ͡°). To się nazywa twardy dowód, a nie dopowiedzenie. Teraz nie ma tego w Internecie, ale tak się składa, że screeny tych rzeczy są dostępne, ale zaraz będziecie pisać, że pewnie przerobione xDDD
Dopowiedzenie to było, jak inna szmula z wykopu chciała zrobić z niewinnego
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: To mnie nawet nie interesuje, pewnie takich spraw jest dużo. Irytuje mnie tylko to, że ona go o coś oskarża i udostępnia dane na publicznej grupie losowym osobom, to jest kolejna próba linczu jak z tą aferą z tatuażami.
  • Odpowiedz