Aktywne Wpisy

Bananek2 +264
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą

aroaro1993 +2
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz
O #!$%@? tu chodzi? xD Proszę o wprowadzenie.
ma ktos SS?
daj scrin
https://www.google.com/search?q=0C4A50BC-6DC8-4491-BEA5-6A137190C2C2&client=firefox-b-d&sxsrf=APwXEdfYK5-qGTiWggYMxjmFVzIAUJnbFA:1683101405643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjf1J2r2dj-AhUS6CoKHeQTDPEQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1536&bih=712&dpr=1.25#imgrc=q2bS2HejQk1NUM
nie dziękujcie xD
w internecie nic nie ginie