Aktywne Wpisy
daeun +305
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +51
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Przypominam o tym, że wojna na Ukrainie to dopiero przygrywka do wielkiej wojny w Azji xD. Więc polskim atlantystom życzę zrozumienia, że prawdziwe amerykańskie jastrzębie, takie jak Mearsheimer, to nie chcą lać się z Rosją a z Chinami, a nadal u nich są nadzieję co do neutralnej/przychylnej interesom amerykańskim Federacji Rosyjskiej. Dodatkowo, wedle takich nie można marnować środków i czasu na Europę. Zatem wsparcie amerykańskie dla naszej pozycji w Europie jest czysto sytuacyjne, a i po wojnie zapewne wygaśnie na rzecz nowego kompromisu z Niemcami w obliczu neutralizacji Rosji, po drugie - jeżeli Amerykanie zdecydują się na zakończenie wojny bez pełnego zwycięstwa Ukrainy to wymuszą to na Kijowie co do joty.
Na pewno warto prowadzić konfrontacyjną politykę wobec Niemiec i de facto stawiać się w roli amerykańskiego wicekróla Europy na wschód od Renu? To do bólu przypomina standardową bolączkę polskiej polityki zagranicznej - poszukiwanie egzotycznego sojuszu zarówno przeciwko Niemcom, jak i Rosji.
Polecić mogę chociażby ten artykuł (polecam także postawienie sobie konta na JSTORZE, te 100 darmowych artykułów naukowych miesięcznie jest piękne), a nawet dla skąpych lekturę rozdziału Pivot na Pacyfik z Pacyfiku i Eurazji doktora Jacka Bartosiaka.
Usa to przedewszystkim chce pokazac na przykladzie Ukrainy ze jak chinczyki zrobia glupie manewry to zostana rozwaleni jak rosja. I jak narazie to sie sprawdza.
Lepiej zapobiegac, usa chca powalic na kolana ich glownego sprzymierzenca, a nie liczyc na neutralnosc rosji, chyba cie pogielo xD
Rosja wspolpracuje militarnie z chinami, nie ma tu miejsca
Komentarz usunięty przez moderatora
@Le_Brun: Typie Amerykanie sami mowia ze Ukraina musi odzyskac wszystkie swoje terytoria i bez tego nie bedzie zadnego ukladania sie z ruskimi.
Skoro tak, to dlaczego Ukraina nie ma jeszcze ATACMS i hord amerykańskich czołgów z rezerw? Bo chodzi jedynie o neutralizację Rosji, a nie o jej zamordowanie.
A poza tym, takie rarytasy są dla Pacyfiku, nie dla gorszej wersji Psz... Polaków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
może sobie oddawać, w czasie, kiedy Rosja odbuduje swój potencjał, skandynawia+ Polska+ Rumunia+ bałtyki uzbroją się na tyle, że obronimy się sami.
@Le_Brun: Spojrz na to z tej perspektywy. Putin to szalony dyktatorek, ktory na poczatku wojny wprost grozil johnsonowi atakiem rakietowym na niebo by go zabic, tak mu wprost powiedzial o tym. Usa nie dadza atacms bo ukraincy na 100 by uzywali ich na terenie rosji,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nawet nie, po prostu nie osłabi jej na tyle, by ta nie musiała oddawać się Chinom.
XD, a gdzie wsparcie polityczne, czy finansowe? Cope belt w takiej sytuacji będzie musiał oddać się Niemcom.
Cope belt i oddanie się Niemcom xD Póki co to gospodarka Niemiec maksymalnie leci na subsydiach.
Na to już za późno. I ruscy sami do tego doprowadzili, bez pomocy USA.
IMHO kompletny brak szacunku dla tych ktorzy wysylaja wam pomoc za kupe kasy.
@CzeslawRzeromski: Polsce coś wysyłaja? xd